Але такий сніданок, як запевняє переможець «Мастер Шеф» і кухар Вадим (Пава) Бжезинський буде і смачним, і корисним.
Інгредієнти знадобляться наступні: улюблений тостовий хліб, вершкове масло, стиглий авокадо, оливкова олія, лохина, сік лайму, сіль і перець за смаком.
На пательню викладаємо вершкове масло і підсмажуємо з обох сторін шматочок хлібу. Авокадо чистимо від шкірки і кісточки і ріжемо на великі шматки. Викладаємо авокадо у тарілку і поливаємо соком лайму і оливковою олією.
Далі переможець «Мастер Шеф» розім’яв авокадо.
На тарілку викладаємо підсмажений шматочок хлібу, змащуємо авокадо, додаємо лохину.
Все, швидкий сніданок за рецептом переможця «Мастер Шеф» готовий!
«Смачного, дорогенькі мої», - підкреслив Пава.
У коментарях до рецепту підписники на сторінку шеф-кухаря діляться своїми порадами, що ще можна додати до такого сніданку і дивуються оригінальному поєднанню інгредієнтів.
«Я б ще сир або рибку червону солону»,
«Незвична комбінація»,
«Дивовижне поєднання»,
«Спробувала, окремо це топчик. Разом на "любителя"»,
«Краще авокадо з помідором»,
«Як гарно»,
«Буду готувати на сніданок».
Зазначимо, що тости з авокадо - це дійсно чудовий початок дня.
М'якоть плодів авокадо містить жирну олію та кислоти, білок, унікальні антиоксиданти Rarthenon A і B, магній, калій, вітаміни К, Е та D, а вміст останнього вищий, ніж в маслі і яйцях.
Авокадо додають у десерти і салати, з нього роблять смачні і корисні соуси. Шматочками авокадо доповнюють бутерброди, омлети та інші страви.
Останні новини України:
Цю страву обожнюють всі: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку.
Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: Алла Мазур дала рецепт.
Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.