Цей метод не тільки спрощує процес приготування, але й забезпечує чудовий результат. Тут немає потреби використовувати спеціалізоване обладнання або складні техніки.
Домашня ковбаса в рукаві виходить соковитою та ароматною завдяки рівномірному розподілу тепла під час випікання, що дозволяє м'ясу зберегти всю свою натуральну вологу та смак.
Ковбаса у рукаві
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Промийте м'ясо і наріжте його на шматочки середнього розміру.
- Перекладіть нарізане м'ясо в глибоку миску.
- Посоліть то поперчіть.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
- Розстеліть рукав для запікання на столі, помістіть в нього м'ясну суміш. Сформуйте у вигляді ковбаси та защипніть краї рукава.
- Випікайте в духовці, попередньо розігрітій до 190 градусів, впродовж 30 хвилин.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала