Ніхто не здогадається, що в паску немає дріжджів
Пекти пишні пасхи на Великдень – це особлива багатовікова традиція. Домашня випічка створює особливий затишок свята, а кулінари ретельно шукають найкращі рецепти випічки.
Єдине, що бентежить деяких кулінарів — довгий час приготування куличів. Для зайнятих кулінарів "Телеграф" у газеті кулінарних рецептів "Кухня" знайшов рецепт "Столичного" паски. Таку пасочку ви приготуєте дуже швидко та легко. Результат не змусить вас чекати і дуже здивує: випічка вийде такою ж пишною та ароматною.
Як приготувати бездрожжеву паску "Столична"
Інгредієнти:
- борошно — 2 склянки;
- цукор — 1 склянка;
- курячі яйця — 4 шт.;
- вершкове масло — 300 г;
- родзинки — 1 склянка:
- цукрова пудра – 1 ч. л.;
- сіль, ванільний цукор — на кінчику ножа.
Спосіб приготування:
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо із цукром та содою. Періодично збиваючи, додаємо яйця. Отриману масу збиваємо до пишної маси.
- У суміш відправляємо родзинки, всипаємо борошно і швидко замішуємо тісто.
- Форми змащуємо жиром та викладаємо в них тісто. Все відправляємо у розігріту до 190-200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Даємо готовій пасці охолонути та посипаємо її цукровою пудрою. За бажання можна прикрасити її домашньою глазур’ю.
Теги за темою
ПасхаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала