Аромат свіжих огірків напряму асоціюється з літом. Саме в цей період року огірки стають більш доступними та значно смачнішими. Тому господині і намагаються приготувати якомога більше страв з цього овочу.
Швидкі мариновані огірки – це чудовий варіант закуски, яка є не тільки смачною, але й дуже простою у приготуванні. Як за декілька хвилин приготувати мариновані огірочки точно знає фудблогерка з ніком ann_.and_.food. В Instagram вона розповіла всі секрети цієї страви.
Інгредієнти
- Огірки – 500 гр
- Часник – 2 зуб
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія – 1 ст.л.
- Кріп
- Мед – 2 ч.л.
- Гірчиця в зернах – 2 ч.л.
- Оцет 9% – 2 ч.л.
Спосіб приготування
1.Огірки миємо та обрізаємо краї.
2. Нарізаємо кільцями приблизно по ½ см та викладаємо у глибоку ємність.
3. Натираємо на терці часник та додаємо до огірків.
4. Сіль, мед, гірчицю, оцет та олію поєднуємо і також додаємо до огірків.
5. Кріп мілко нарізаємо, з’єднуємо з огірками та ретельно перемішуємо.
6. Відразу подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти маринованих овочів:
- Мариновані баклажани
- Мариновані гриби
- Мариновані кабачки