Цього разу суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram показав, як просто, швидко та смачно приготувати рибу з овочами на вечерю.
Для приготування риби, а також мʼяса та овочів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво найбільше радить запікання, адже це найкорисніший спосіб приготування їжі.
Щоб приготувати смачну запечену рибу з овочами на вечерю, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- морква - 1 шт.
- кабачок - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- перець солодкий - 1 шт.
- часник - зубчик
- сухий часник, паприка, сіль і перець - на смак
- філе тилапії - 1 шт. (можна брати іншу улюблену рибу)
- масло вершкове - 30 г
- гілочка петрушки
- трішки оливкової олії
Моркву, кабачок, цибулю та солодкий перець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає тонкою соломкою, зубчик часнику – тоненькими слайсами.
Фольгу змащуємо вершковим маслом, викладаємо чисте філе тилапії та додаємо спеції: сіль і перець, сухий часник і паприку.
Зверху на рибу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає нарізані овочі, додає листочки петрушки та шматочок вершкового масла.
Запікаємо рибу в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності. Викладаємо рибу з овочами на тарілку та подаємо. Перед подачею "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво трішки поливає страву оливковою олією для аромату.
Останні новини України:
Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.