Сніданки з яєцькористуються немовірною популярністю і людей будь-якого віку у багатьох куточках світу.
Омлети роблять пухкими і зовсім тоненькими, з начинками і без. Яєчню смажать з овочами, різними видами ковбас, цибулею і просто так.
На сніданки готують яєчні конвертики, омлети з медом і сиром, знамениту яєчню шакшуку з помідорами і перцем, тортіль’ї з яйцем.
На сніданки готують грінки з яйцем і ніжні яйця пашот. Однак завдяки тому, що яйця пожднуються із великою кількістю різних інгредієнтів експерименти не зупиняються.
Так, результатом свого експерименту поділилася блогерка Алла Малкін. Для цього знадобляться 3 яйця, капуста броколі, консервований тунець, помідори і сир Фета, сир Моцарелла, а також будь-який улюблений сир.
Хід приготування такого омлету надзвичайно простий і швидкий. Сирі яйця вбиваємо у чашу блендера, туди ж додаємо капусту броколі – збиваємо.
Консервований тунець викладаємо на пательню, додаємо помідори чері, порізані навпіл. Також викладаємо сир Фета, моцареллу, підсмажуємо і додаємо на пательню яєчну суміш.
«Помішувати до готовності, додати будь-який сир в кінці. Воно так незвично, соковито і цікаво…», - зазначила блогерка, додавши, що замість тунця ще хоче спробувати такий омлет з беконом.
Новий рецепт омлету на сніданок.
Останні новини України:
Звичайного омлету більше не захочеться: рецепт ооригінальної яєчні на сніданок.
Омлет буде ще ніжнішим, якщо знати один секрет.
Запашні деруни по-новому: Клопотенко поділився секретом, як покращити улюблену страву.