Відмінний спосіб нагодувати баночкою сардин усю сім’ю
Ми часто готуємо різноманітні пироги. Солодкі та солоні, з м’ясною чи овочевою начинкою – така випічка смачна та проста у приготуванні.
Сьогодні ми разом із Shuba поділимося незвичайним пирогом із рибною начинкою, проте рибу вам навіть чистити не доведеться. Вся річ у тому, що для його приготування ми візьмемо консервовані сардини. За бажання такий пиріг можна начинити чим завгодно, головне — виявити фантазію.
Як приготувати пиріг з консервованими сардинами.
Інгредієнти на 4 порції
Для тіста:
- борошно пшеничне — 250 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- сметана — 300 г;
- розпушувач — 12 г;
- сіль — до свого смаку;
- кунжут білий — 20 г.
Для начинки:
- сардини в олії — 185 г;
- цибуля — 1 шт.;
- картопля — 6 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія соняшникова — 20 мл.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо зі сметаною. В отриману масу додаємо просіяне борошно, розпушувач, сіль і замішуємо однорідне тісто.
- Для приготування начинки чистимо і нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його до золотистого кольору. Рибу розминаємо вилкою.
- Чистимо, миємо та нарізаємо тонкими кружальцями картоплю. Солимо його і перчимо.
- Форму змащуємо олією. Виливаємо половину тіста, зверху — половину картоплі, далі — рибу та цибулю, а потім - другу частину картоплі.
- Заливаємо все тістом, що залишився, посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
На десерт пропонуємо приготувати смачний тортик на основі звичайного печива.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала