/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fccfbb392ecf51dfbb095dfe57f5615c4.jpg)
Літня панценелла: з чого приготувати легкий та оригінальний італійський салат
Панцанелла – дуже смачний, легкий та простий у приготуванні тосканський літній салат, основа якого – помідори, цибуля та хлібні сухарі. Але, щоб внести в страву літні мотиви, кулінари радять замінити помідори, наприклад, нектаринами, які ідеально поєднуються з прошутто.
Кулінарка поділився в Instagram рецептом дуже смачної панцянели, яка стане справжньою окрасою столу.
Інгредієнти:
- Хліб (чіабатта, багет або будь-який інший білий хліб)
- Часник
- Сушений базилік
- Оливкова олія
- Червона цибуля
- Оливки
- Свіжий базилік
- Наршараб (гранатовий соус) або винний оцет
- Помідори
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Поріжте хліб кубиком, полийте олією з часником і спеціями, сушіть у духовці.
2. Поріжте помідори, цибулю, оливки, викладіть на блюдо, полийте соусом і зверху викладіть сухарі.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пісний салат із квасолею
- Салат з баклажанів по-корейськи
- Корисний салат із капусти
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала