Шапочки з під печериць – це чудова основа для швидких закусок. Можна покласти будь-яку начинку і запекти. Буде смачно, якщо використати багато сиру та курячий фарш.
Ідея приготування фаршированих печериць опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни Науменко (naumenko.vitaa) в Instgaram. Готуються максимум 10 хвилин.
Інгредієнти:
- печериці – 6 шт.
- філе – 200 г
- моцарела – 200 г
- вершки 20% – 200 мл.
- сіль, спеції
Спосіб приготування:
1. З печериць дістати ніжки та нарізати їх.
2. Ніжки, філе обсмажуємо на сковорідці до повного випаровування рідини.
3. Додати спеції, вершки та моцарелу.
4. Загустити все.
5. Печериці викласти у форму.
6. Начинити їх нашою вершковою начинкою.
7. Відправити у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
8. За 10 хвилин до кінця приготування дістати.
9. Посипати моцарелою.
10. Відправити у духовку ще на 10 хвилин.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитися з рецептами:
- Гриби з морквою за 5 хвилин
- Гриби з часником
- Мариновані гриби в олії