Коли гроші закінчуються, а хочеться смачної та ситної вечері, важливо проявити креативність і використовувати доступні продукти. Ось як можна приготувати просту та смачну вечерю з мінімального набору інгредієнтів. Відео поділилася блогер bez_zaivyh_vytrat на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 1 морква
- 2 картоплини
- 1 маленький кабачок
- Часник (за смаком)
- Столова ложка борошна
- Рослинна олія
Приготування:
Кабачкові оладки:
Натріть кабачок на великій тертці.
Додайте в натертий кабачок одне яйце, подрібнений часник (за смаком), зелень (якщо є), сіль та перець.
Перемішайте усі інгредієнти.
Додайте столову ложку муки|борошна| і знову ретельно перемішайте.
Розігрійте сковороду з олією.
Викладіть ложкою кабачкову суміш на сковороду і обсмажуйте оладки з обох боків до золотистої скоринки.
Морквяний салат:
Почистіть моркву і наріжте тонкими скибочками або натріть на тертці.
Викладіть моркву в миску, додайте трохи олії, сіль і перець за смаком.
Добре перемішайте та дайте настоятися.
Картопляне пюре:
Почистіть картоплю і наріжте її на невеликі шматочки.
Відваріть картоплю у підсоленій воді до готовності.
Злийте воду і розімніть картоплю до пюреподібного стану.
Якщо є можливість, додайте трохи олії чи молока для покращення смаку та текстури.
Останні новини України:
Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.