Колишня зірка кулінарного проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася рецептом бюджетного перекушування з сочевицею.
Інгредієнти:
- Вода – 2.5 л
- Телятина – 300 г
- Сочевиця – 250 г
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль за смаком
- Петрушка – кілька гілочок
Приготування:
У велику каструлю налийте 2.5 літра води та додайте 300 г телятини. Очистіть одну моркву і відправте її в каструлю з м'ясом, ділиться "Мастер Шеф" Глинська. Очистіть і наріжте дві цибулини, додайте до м'яса.
Додайте сіль до смаку. "Мастер Шеф" Глинська радить, поставте каструлю на плиту і доведіть до кипіння. Після закипання варіть бульйон на повільному вогні 40 хвилин.
Після 40 хвилин варіння додайте 250 г сочевиці в каструлю. Продовжуйте варити суп ще 1:00. Вийміть м'ясо та моркву з бульйону.
Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Натерту моркву поверніть у каструлю. Додайте в суп нарізану петрушку, додає "Мастер Шеф" Глинська.
Останні новини України:
Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.