Якщо ви хочете приготувати дуже легкий, смачний пиріг, вибирайте для цього яблука, а замість тіста візьміть борошно та терте вершкове масло.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного яблучного пирога, який готується без замісу тіста.
Інгредієнти:
- 200 г манки
- 200 г борошна
- 150 г цукру
- 1 ч л соди
- дрібка солі
- 140 г вершкового масла
- 7 яблук+1 ст л лимонного соку+1 ст л цукру
Спосіб приготування:
1. Яблука очистіть і натріть, додайте сік лимона та цукор.
2. Суху суміш розділіть на 4 частини, яблука розділіть на 3 частини.
3. Викладіть у форму 1/2 натертої вершкового масла, 1/4 сухої маси, 1/3 яблука, далі суха суміш, яблука, суха суміш, яблука, суха суміш – олія.
Випікайте пиріг 45 хвилин при 180 С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пісний пиріг з вишнями
- Заливний пиріг із грушами
- Смачний та легкий пиріг з вишнею та желе
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала