Скумбрію можна солити, маринувати, запікати, тушкувати та готувати на мангалі. Щоб риба була соковитою, її треба перед приготуванням добре замаринувати.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії зі спеціями та оливковою олією.
Інгредієнти:
- 2 філе скумбрії або іншої риби
Соус:
- сіль і перець
- 1 ч.л коріандру
- 1 ч.л паприки
- трохи перцю чилі
- 2-3 ч.л оливкової олії
Спосіб приготування:
1. Соус: у тарілці змішайте спеції з олією.
2. Рибу очистіть і зробіть надрізи, щоб спеції більше смаку надали рибі.
3. Змастіть рибу спеціями з обох боків, викладіть на деко застелене пергаментом і готуйте 15-17 хвилин при 180°С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена у фользі
- Скумбрія у клярі
- Скумбрія в духовці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала