Замість того, щоб купувати різноманітну газовану воду з барвниками, краще зробіть домашній мохіто. Для цього вам знадобиться соковита сезонна полуниця. Напій можна законсервувати на зиму і відкривати взимку на сімейні свята.
Ідея приготування полуничного мохіто на зиму опублікована на сторінці фудблогерки Юлії з ніком juli_co.ok в Instagram. Свіжості додасть зелена м'ята.
Інгредієнти на 3 л банку:
- вимита чиста полуниця – 1/4 банки (300 г)
- свіжа промита мʼята – 1-2 стебла
- лимон – 2 кілечка
- цукор – 250-300 г
Спосіб приготування:
1. Банку добре вимити.
2. Закип'ятити воду.
3. Залити в банку так, щоб рідина трішки переливалась.
4. Закрити, перевернути.
5. Закутати ковдрою до повного охолодження.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Вареники з вишнями на пару
- Пісний пиріг з вишнями
- Торт-суфле з сиром і вишнями
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала