Слабосолений лосось, який входить до складу цієї страви, можна придбати в магазині. Але, шпинатні млинці набудуть просто неперевершеного смаку, якщо засолити рибу самостійно.
Як приготувати шпинатні млинці та правильно засолити лосось в Instagram розповіла фудблогерка Анна Філь. В результаті ви отримаєте дуже смачну страву, що має апетитний вигляд.
Інгредієнти для слабосоленого лосося
- Філе лосося – 250 гр
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – ½ ч.л.
Інгредієнти для шпинатних млинців
- Молоко – 400 мл
- Шпинат – 150 гр
- Яйця – 3 шт
- Олія – 3 ст.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Борошно – 200 гр
Додаткові інгредієнти
- Вершкове масло
- Крем-сир
Спосіб приготування
1. Спочатку готуємо лосось. Філе миємо холодною водою і просушуємо паперовими рушничками.
2. Перемішуємо сіль і цукор, втираємо цю суміш у філе.
3. Кладемо в контейнер з кришкою і відправляємо в холодильник на 12 годин.
4. Після цього потрібно злити зайву рідину і витерти рибу паперовим рушником
5. Готуємо шпинатні млинці. З’єднуємо всі інгредієнти разом і збиваємо блендером до однорідності.
6. Смажимо млинці з обох сторін до готовності. Охолоджуємо.
7. Млинці змащуємо вершковим сиром, зверху викладаємо шматочки лосося і скручуємо.
8. Розрізаємо навпіл та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти млинців:
- Млинці на молоці
- Млинці у пляшці
- Американські млинці