Кабачкові оладки – дуже бюджетна та швидка страва. Дуже смачно подавати зі сметаною або помідором та майонезом. А для того, щоб вироби були ситнішими, додайте натертий сир.
Ідея приготування кабачкових оладок з сиром опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Смажити можна або на сухій сковорідці, або на олії.
Інгредієнти:
- кабачок – 600 г
- яйця – 2 шт.
- сир твердий – 150 г
- борошно 3-5 ст.л.
- сіль, перець, гранульований часник – за смаком
- сметана для подачі
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти, посилити.
2. Перемішати і відставити на декілька хвилин.
3. Відтиснути зайву рідину.
4. Додати яйця, натерти сир, борошно.
5. Добре перемішати.
6. Смажити на сухій сковорідці або ж на олії.
7. Подавати з сметаною, за бажанням можна додати часнику в сметану.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Кабачки в клярі
- Мариновані кабачки за 5 хвилин
- Пряні мариновані кабачки
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала