Свинячі реберця можна готувати в духовці, сковороді, мангалі, а також їх можна використовувати для приготування борщу. Якщо ви хочете, щоб вони під час запікання були соковитими, потрібно додатм соус!
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитих свинячих реберець із соусом BBQ.
Інгредієнти:
- Ребра свинина – 1 кг
- Сіль – дрібка
- Паприка копчена – 1 ст. л.
- Часник сухий – 1/2 ч. л.
- Сік лимона – 50 г
- Соус барбекю – 150 г
- Часник – 1 зубчик
- Пучок кінзи
Спосіб приготування:
1. У ребер зніміть задню плівку, якщо є, наріжте по 1-2 ребра і маринуємо.
2. Для маринаду: змішайте сіль, сухий часник і паприку, додайте лимонний сік, перемішайте і дайте постояти мінімум 30 хвилин.
3. Викладіть ребра в мультипіч або форму для запікання і готуйте при 200 С 30 хвилин.
4. Соус: до соусу барбекю додайте часник і кінзу, змастіть готовим соусом реберця і карамелізуємо ще 5-7 хвилин у духовці при 200 С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Свинячі реберця в квасі та панірувальних сухарях
- Соковиті реберця BBQ
- Свинячі реберця на сковороді