Рівняння науковця з Оксфорського університету Тома Кроуфорда показує, як отримати максимальну віддачу від сніданку в готелі. Він стверджує, що не можна довго спати, адже сніданок має починатися рівно о 08:17.
У своєму дослідженні доктор Кроуфорд радить також діяти всупереч поширеній думці та починати ранкову трапезу з гарячої, а не з холодної їжі. Він також розказує, що саме варто обрати для шведського столу, пише Daily Mail.
Формула ідеального сніданку "шведський стіл" Тома Кроуфорда показує, що саме ви повинні їсти за шведським столом і в якому порядку. За його словами, є шість ключових складових досвіду шведського столу, включаючи очевидні елементи (такі як тип і кількість їжі), а також час прибуття та кількість часу, витраченого на переварювання їжі. Науковець з Оксфордського університету наголошує: щоб отримати максимальну оцінку 10 за його критеріями, відвідувачі повинні починати сніданок рівно о 8:17 і з’їсти дві тарілки їжі.
"Перша – це гаряча тарілка з одним шматочком тосту, порцією яєць, порцією квасолі, двома шматочками бекону та двома сосисками. Друга тарілка, яку потрібно з’їсти через 16 хвилин після першої, щоб полегшити травлення, повинна містити дві скибочки копченого лосося, дві порції фруктів, одну випічку, один йогурт і миску пластівців", – детально описав математик.
Доктор Кроуфорд вирішив вивести формулу ідеального сніданку після того, як дослідники виявили, що чверть британців відкладали свої плани на день після того, як переїдали зранку в готелях.
Більшість людей обирає готель саме за критерієм харчування. Опитування Asda Travel показало, що троє з п’яти британців обирають місце для відпочинку на основі якості харчування за системою "все включено".
"Наше дослідження довело, що ми є любителями сніданку "шведський стіл", але споживаємо його неправильно. Це призводить до дрімоти після сніданку або розчарування через те, що ми так і не змогли з'їсти той смачний кекс, який виглядав так апетитно на столі. А ми прагнемо допомогти нашим клієнтам отримати максимум задоволення", – сказав голова Asda Money Ніл Фостер.
Фостер висловив сподівання, що формула Тома Кроуфорда допоможе кожному клієнту готелю отримати максимум користі та задоволення від сніданку.
А ось професор хімії в американському коледжі Брін Мор Мішель Франкл доповнила дослідження математика з Оксфорда власними порадами щодо ідеальної чашки чаю.
Секрет ідеального чаю від американської вченої полягає у тому, щоб використовувати короткий і міцний кухоль, а також віддавати перевагу листям чаю в пакетиках. А ще професор Франкл радить додавати тепле молоко до чаю, щоб зменшити ймовірність згортання. Але найцікавішою у цій формулі є її порада додати щіпку солі у чай, щоб "зменшити гіркоту".
Раніше OBOZ.UA описував 10 продуктів, які забезпечать організм клітковиною.
Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!