Часникові стрілки – це сезонний, недорогий та дуже легкий у приготуванні продукт. Зі стрілок можна приготувати багато різноманітних страв, які точно знайдуть своїх поціновувачів.
Шеф-кухар Володимир Ярославський в Instagram представив власне бачення приготування часникових стрілок. За його словами, вийде неймовірно смачний гарнір, який також може виступати в якості основної страви.
Інгредієнти
- Часникові стрілки
- Олія для смаження
- Вершкове масло
- Сіль
- Вода
Спосіб приготування
1. Часникові стрілки промиваємо, відрізаємо насіневу коробочку та нарізаємо на шматки по 4-6 см довжиною. Промиваємо під протічною водою.
2. Викладаємо стрілки на розігріту з олією пательню, та смажимо протягом 5 хвилин.
3. Додаємо шматочок вершкового масла, чекаємо поки розтопиться та перемішуємо.
4. Додаємо декілька столових ложок води, перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 5 хвилин.
5. Ще можна додавати сметану за декілька хвилин до готовності.
На OBOZ.UA є й інші варіанти приготування часникових стрілок:
- У сметані
- На зиму
- З соєвим соусом