Макарони обожнюють практично всі. Це універсальний продукт, з якого можна приготувати багато цікавих страв, які завжди вийдуть смачними та поживними.
Фудблоргерка Ліза Глінська у своєму Instagram опублікувала рецепт приготування пасти з перцем та томатами. Вона стверджує, що ця страва готується з продуктів, які знайдуться в кожного в холодильнику.
Інгредієнти
- Макарони тальятелле
- Перець болгарський – 2 шт
- Томат без шкірки – 1 шт
- Олія – 2 ст.л.
- Часник – 1 зуб
- Сіль
- Базилік
- Томати чері
- Бурата або моцарела
Спосіб приготування
1.Готуємо соус. Запікаємо перець в духовці при 200 градусів, 15-20 хв.
2. Занурюємо його в холодну воду, знімаємо шкірку.
3. Пробиваємо блендером перець, томат, олію, часник, до максимально однорідної консистенції, додаємо сіль за смаком.
4. Відварюємо пасту, змішуємо її з соусом.
5. Трошки прогріваємо на пательні з олією кольорові томати черрі та подаємо їх з пастою.
6. Додаємо шматочки бурати та моцарели. Прикрашаємо базиліком.
На OBOZ.UA є й інші рецепти пасти:
- Болоньєзе
- З морепродуктами
- Карбонара