![Як зі звичайного кабачка приготувати вишукану пасту: ідеальна страва для обіду](https://thumbor.my.ua/pUGHMPUJuc5JMta0t_Y9FdQTYK0=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb00947c3654049decdb1ea79da5c8d39.png)
Як зі звичайного кабачка приготувати вишукану пасту: ідеальна страва для обіду
Один з варіантів легкого літнього обіду – це паста з кабачка. Страва буде значно поживнішою, ніж звичайні макарони. А готується надзвичайно просто – на сковорідці.
Ідея приготування пасти з кабачка на обід опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk) в Instagram. Додайте багато сиру, а також часник.
Інгредієнти:
- куряче філе – 1 шт.
- кабачок – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- твердий сир – 100 г
- сметана – 100 г
- часник – 1 зубчик або гранульований
- олія для смаження – 1 ст.л.
- кріп
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізати на шматочки.
2. Додати сіль, перець.
3. Смажити на олії до золотої скоринки.
4. Кабачок і помідор нарізати паличками.
5. Додати до курки і ще тушкувати 5 хвилин.
6. Додати сметану, спеції, часник і перемішати.
7. В кінці посипати твердим сиром і кропом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала