Ягоди смородини – не тільки дуже корисні, але й дуже смачні, в них дуже багато вітаміну С. Їх можна готувати смачні десерти, наприклад морозиво, варення, а також додавати в пироги.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного смородинового варення, яке буде дуже густим та ароматним.
Інгредієнти:
- 1 кг чорної смородини
- 1 ст. води
- 1 кг цукру
Спосіб приготування:
1. Смородину помийте та перекладіть у каструлю.
2. Додайте воду та половину цукру, доведіть до кипіння. Варіть 5 хвилин на сильному вогні постійно помішуючи.
3. Потім зніміть з вогню, всипте другу половину цукру, ретельно перемішайте, щоб цукор розтанув.
4. Розлийте варення по стерильним банкам та герметично закрийте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Варення з кульбаб
- Варення з м'яти
- Варення з кавуна
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала