![Як правильно готувати шакшуку: найточніший рецепт](https://thumbor.my.ua/7Ts7czQi156yBHwN9Ia1qIiTY2I=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3ba35b925ed30c810e89a0509bcbf89a.png)
Як правильно готувати шакшуку: найточніший рецепт
З яєць можна приготувати дуже багато смачних та легких страв, які будуть чудовим варіантом для сніданку та перекусу.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної та корисної шакшуки з яєць та овочів.
Інгредієнти:
- цибулина середнього розміру
- олія 2 ст.л.
- болгарський перець 1 шт.
- помідор 3 шт.
- яйця 3 шт.
- зелень
- спеції
Спосіб приготування:
1. Поріжте дрібно цибулю, перець та помідори, обсмажте.
2. Додайте яйця, присипте зеленню та накрийте кришкою.
Подавайте у гарячому вигляді!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з перепелиними яйцями та куркою
- Салат з редискою, огірками та яйцями
- Салат з ананасами, маринованими грибами, яйцями та сиром
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала