![Без тіста: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт легкого та суперсмачного пирога](https://thumbor.my.ua/W_jAYHVy8egSo_idapSRO3YpVyg=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fc7323b8189f98ebe24892c8f607b7b53.jpg)
Без тіста: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт легкого та суперсмачного пирога
Зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати легкий та неймовірно смачний кіш без тіста.
Кіш – це французький відкритий пиріг, який в традиційному варіанті має основу з пісочного тіста, але "Мастер Шеф" Ольга Рябенко вирішила приготувати його без тіста. В результаті пиріг вийшов корисним, малокалорійним і не менш смачним.
"Так, це дійсно можливо. Ця страва виходить ніжною на смак, ароматною та ситною. І точно стане вашою улюбленою", – радить фіналістка "Мастер Шеф".
Щоб приготувати кіш без тіста, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- яйця – 5 шт.
- вершки – 200 г
- броколі – 150 г
- риба червона (або філейні обрізки) – 150 г
- помідори чері – 6-8 шт.
- моцарела
- сіль, перець (краще брати лимонний), сушений базилік – на смак
Готується такий пиріг дуже просто. В форму для запікання, застелену пергаментом, викладаємо суцвіття броколі, шматочки риби, моцарели та цілі помідорки чері.
Для заливки змішуємо до однорідності яйця, вершки, сіль, перець, сушений базилік. Заливаємо яєчно-вершковою сумішшю всі інгредієнти в формі.
"Мастер Шеф" Ольга Рябенко випікає кіш без тіста в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин. Цей пиріг виходить неймовірно смачним як гарячий, так і холодний.
"Зберігайте цю всім відому страву. Але без витрачання часу на тісто. І знахідка для тих, хто намагається харчуватися правильно)", – додала "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Останні новини України:
Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.
Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.
Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.