![Гриби в беконі на мангалі: готуємо правильний маринад](https://thumbor.my.ua/Jf9iFJUUORBpnIj-AaEW86_nFH4=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F51693cc68776172119f455767729ab4b.png)
Гриби в беконі на мангалі: готуємо правильний маринад
Гриби в беконі на мангалі – це чудове доповнення до шашлику. Неймовірно соковита, ніжна та ароматна страва, що готується легко та вразить всіх своїм цікавим смаком.
Як правильно приготувати гриби в беконі на мангалі точно знає фудблогерка Ольга Рябенко. В Instagram вона розповіла, який маринад слід використовувати, щоб гриби вийшли просто ідеальними.
Інгредієнти
- Печериці – 6 шт
- Бекон сиро-варений або сиро-копчений – 12 шматків
- Сир моцарела – 100 гр
Інгредієнти для маринаду
- Майонез – 1 ст.л.
- Соєвий соус – 2 ст.л.
- Часник – 5 зуб
- Сіль
- Перець
- Спеції BBQ
- Копчена паприка
Спосіб приготування
1. Гриби помити та зачистити від ніжок.
2. До грибів додати всі інгредієнти для маринаду та залишити маринуватися на 30 хв.
3. Сир нарізати кубиком та в кожен гриб покласти по шматочку.
4. Гриб загорнути в дві пластини бекону та нанизати на шампур.
5. Смажити на мангалі до золотавості.
На OBOZ.UA є й інші рецепти з печерицями:
- У власному соці
- З гвоздикою
- З оцтом
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала