![Який соус найкраще підходить до риби: ви легко приготуєте його в домашніх умовах](https://thumbor.my.ua/VoIy1b4pmO3zHaC00GvHcVvmg6w=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F19dac6b2103344418bf990cc5e14040e.jpg)
Який соус найкраще підходить до риби: ви легко приготуєте його в домашніх умовах
До смаженої або запеченої риби ідеально підходить соус тартар. Він готується на основі майонезу із додаванням лимонного соку. При цьому, страва не буде жирною і здивує вас своїм вдалим смаком.
Ідея приготування соусу тар-тар до риби опублікована на сторінці smachni.zahotovky в Instagram. Компоненти потрібно не збивати, а саме подрібнити ножем.
Інгредієнти:
- маринований або солоний огірок – 1 шт.
- каперси – 1 ст.л.
- петрушка – 3-5 гілочок
- естрагон – 2-4 гілочки
- майонез – 6 ст.л.
- лимонний сік – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1․ Дрібно нарізати огірок.
2. Подрібнити каперси, петрушку та естрагон.
3. Все викласти в одну ємність.
4. Додати майонез та лимонний сік.
5. Ретельно перемішати – соус готовий.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія в духовці
- Скумбрія в клярі
- Скумбрія в духовці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала