![Що приготувати з кабачків, які вже довго лежать в холодильнику: дуже елементарна та бюджетна страва](https://thumbor.my.ua/YF252Kg1gUzEZUPlJ0EDGCleWBM=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fede513d302f6b05509caf55531dbd0be.jpg)
Що приготувати з кабачків, які вже довго лежать в холодильнику: дуже елементарна та бюджетна страва
Якщо у вас в холодильнику завалялось декілька кабачків– ідеальним варіантом буде зробити елементарні оладки. Для них потрібно зробити просте тісто, а потім просто посмажити вироби на сковорідці.
Ідея приготування елементарних кабачкових оладок з сиром опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Смачно подавати зі сметаною.
Інгредієнти:
- кабачок – 600 г
- яйця – 2 шт.
- сир твердий – 150 г
- борошно – 3-5 ст.л.
- сіль, перець, гранульований часник – за смаком.
- сметана для подачі
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти.
2. Посолити, перемішати.
3. Відставити на кілька хвилин.
4. Відтиснути зайву рідину.
5. Додати яйця, потертий сир, борошно, перемішати.
6. Смажити на сухій сковорідці або ж на олії.
7. Подавати зі сметаною.
8. За бажанням можна додати часнику в сметану.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала