MY.UAНовини
Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят
Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Липень 2024 р. розпочнеться з переходу Меркурія на знак Лева. Планети будуть створювати різні аспекти, які впливатимуть на наше життя, взаємодії з іншими та внутрішній розвиток.

У липні 2024 року всі знаки зодіаку зможуть реалізувати свої плани та досягти нових вершин. Важливо пам'ятати про баланс між роботою та відпочинком, а також про підтримку гармонії у відносинах з оточуючими.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Овен

Овнів у липні чекає на застій у справах. Причому не виключено, що його спровокують кілька факторів, тож доведеться розбиратися і з людьми, з документами. Втім, негативні емоції з лишком компенсуються радісними та світлими враженнями. Зірки обіцяють вам якусь захоплюючу поїздку, в якій ви не тільки відпочинете від турбот, але й чудово розважитеся в приємній компанії. На початку місяця вам доведеться винаходити хитромудрі способи виходу з непростих ситуацій. У середині липня уваги вимагатимуть документи, причому не лише робітники, а й особисті. Наприкінці місяця ви відкладете всі свої справи для того, щоб прийти до тями і отримати задоволення від того, що вас по-справжньому радує.

Найбільш сприятливі дні : 17, 22, 25, 26. Дні, в які треба бути обережнішими : 5, 12, 19.

Телець

Тільцям у липні доведеться брати участь у конкурентній боротьбі. Не виключено, що на вашу професійну нішу претендуватиме хтось ще. Твердо відстоюйте свої інтереси, проте при цьому враховуйте всі можливі варіанти розвитку подій і не ризикуйте. Крім того, можуть виникнути труднощі з відпусткою або з якоюсь поїздкою, особливо якщо ви зберетеся кудись у другій половині місяця. На початку липня вам доведеться відстоювати якісь цінності, які ви вважаєте основними, причому подібна ситуація може скластися і на роботі, і в сім'ї. У середині місяця багато залежатиме від вашого вміння швидко реагувати на зміну обставин. Наприкінці липня є ймовірність якихось екстремальних розваг.

Найбільш сприятливі дні : 4, 18, 20. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 8, 22, 29.

Близнята

На Близнят у липні чекають множинні успіхи, які привернуть до них увагу впливових людей та допоможуть домогтися збільшення доходів. Є ймовірність, що вам в результаті довірять проект, з яким ніхто, крім вас, не впорається. Однак при цьому у ваші справи може втрутитися якась авторитарна людина. Намагайтеся зреагувати на це спокійно - в даний період вам дуже важливо зберігати холоднокровність. На початку місяця ви виявите усі свої найкращі якості, що позитивно вплине на ваше матеріальне становище та на стосунки з оточуючими. У середині липня домашня сфера вимагатиме від вас додаткових вкладень, а пов'язані з нею події викличуть інтенсивні емоції. Наприкінці місяця на вас чекають активні розваги.

Найбільш сприятливі дні: 21, 22, 23. Дні, в які треба бути обережнішими: 10, 17, 24, 31.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Рак

Раки в липні можуть опинитися в непростій ситуації, яка вимагатиме від них терпіння та витримки. Втім, вам навряд чи щось загрожує - або ви самі чудово пройдете цю перевірку, або поряд з вами з'явиться людина, яка візьме вас під свою участь. Крім того, від подій на роботі вас відвернуть якісь цікаві розваги або ви просто вчасно поїдете у відпустку. На початку місяця на вас чекає швидка зміна подій, зате справжньою "віддушиною" стане спілкування з близькими вам людьми. У середині липня ваші бажання на деякий час розійдуться з вашими можливостями, але ви впораєтеся з цим, просто підкоригувавши свої плани. Наприкінці місяця на вас чекає якась радість.

Найбільш сприятливі дні : 10, 14, 24, 25, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 19, 29.

Лев

Леви в липні активно займатимуться проектом, який вони нещодавно розпочали або розпочнуть найближчим часом. Вам доведеться вести численні переговори, проявляти себе в різних іпостасях, пробувати себе в новій якості. Крім того, цього місяця ви зможете на якийсь момент по-справжньому розслабитися та повноцінно відпочити. На початку липня успішно переговори дозволять вам негайно зайнятися тим, що ви задумали. Крім того, можлива зустріч із родичами, яких ви давно не бачили. У середині місяця на вас чекає якась недовготривала, але захоплююча поїздка. Наприкінці липня доведеться врегулювати якусь ситуацію.

Найбільш сприятливі дні : 1, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 12, 19.

Діва

Дівам у липні належить звикати до нової реальності, і, швидше за все, їм сподобаються зміни у їхньому існуванні. Не виключено, що зміни принесуть із собою незнайомі позитивні емоції, а заразом допоможуть вам прийняти якесь доленосне рішення. У діловій сфері на вас також очікують позитивні метаморфози. Те, що виводило вас із себе, перестане вас турбувати. На початку місяця є ймовірність відлуння минулих проблем. Крім того, не виключено неприємних розмов з начальством. У середині липня ситуація на роботі вирівняється, до того ж на вас чекає тісне і приємне спілкування з родичами. Наприкінці місяця – відмінні успіхи та великий прибуток.

Найбільш сприятливі дні : 2, 9, 29, 30. Дні, в які треба бути обережнішими : 11, 17, 31.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези

Терезам у липні потрібно вкрай уважно і обачно вести свої справи, інакше щось піде не так. Не виключено, що ви відволікаєтеся на якісь розваги і зробите помилку, яка вам дорого обійдеться. Крім того, у вас можуть виникнути розбіжності з людиною, яка не схвалює якісь ваші плани чи творчі ідеї. Втім, ви не дозволите йому впливати на ваше існування та отримаєте задоволення від того, що ви задумали. На початку місяця уваги вимагатимуть відразу кілька справ, пов'язаних із різними сферами вашого життя. У середині липня важливо контролювати все, що відбувається у вас на роботі. Крім того, можливі складнощі, пов'язані з житлом. Наприкінці місяця на вас чекає відмінний відпочинок або візит туди, куди ви давно збиралися.

Найбільш сприятливі дні : 4, 18, 31. Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 13, 20, 22, 29.

Скорпіон

Скорпіонів у липні чекають позитивні емоції та суттєвий прогрес у справах. Правда, це все стане реальністю тільки в тому випадку, якщо ви виявите обачність і зумієте зберегти своє нинішнє становище. Крім того, у вас з'явиться можливість позбавитися якихось проблем, через які у вас тривалий час точилися активні суперечки з кимось із оточуючих. На початку липня вам можуть зробити якусь привабливу пропозицію, проте перш ніж її приймати, подумайте, чи це не зашкодить вашій репутації. До того ж, можлива розважальна подорож. У середині місяця уваги вимагатимуть справи родичів чи взаємини із нею. Наприкінці липня на вас чекають приголомшливі успіхи на роботі.

Найбільш сприятливі дні : 6, 8. Дні, в які треба бути обережнішими : 7, 14, 18, 25, 28.

Стрілець

Стрільців у липні чекають на нові враження, які вони отримають і під час роботи, і на відпочинку. Не виключено, що значно розшириться коло вашого спілкування, і це вплине на ваше існування. До того ж, хтось допоможе вам збільшити ваші доходи. На початку місяця вам доведеться займатися справами рідних, а вони своєю чергою щось зроблять для вас. У середині липня уваги вимагатиме трудовий договір чи якісь інші службові документи. Наприкінці місяця можливі розбіжності з людьми, з якими ви тісно пов'язані у діловій сфері.

Найбільш сприятливі дні : 3, 10, 24. Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 16, 23.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Козоріг

Велика ймовірність того, що назріває якийсь проект, за участь у якому треба буде поборотися. Крім того, вам доведеться звертатися за сприянням до тих, хто дуже добре розуміється на важливій для вас справі. До того ж в даний період ви, швидше за все, раптово відмовитеся від якоїсь запланованої подорожі або розважальної заміської подорожі. На початку місяця у вас з'явиться нова мета, і ви докладете максимальних зусиль, щоб її досягти. У середині липня доведеться поєднувати домашній клопіт з інтенсивною діловою активністю. Наприкінці місяця є можливість відвідування якогось масового заходу.

Найбільш сприятливі дні : 8, 11. Дні, в які треба бути обережнішими : 10, 17, 21.

Водолій

Водоліїв у липні чекають вигідні пропозиції, які стануть наслідком їхньої довгої та копіткої праці. Швидше за все, ви давно йшли до якоїсь кар'єрної чи фінансової мети, і тепер отримаєте те, що по-справжньому заслуговуєте. Крім того, в даний період ви, можливо, займетесь собою – здоров'ям, самоосвітою чи особистісним розвитком. На початку липня на вас чекає пізнавальне та корисне спілкування, результатом якого стануть позитивні зміни у вашому житті. У середині місяця вам належить облаштовувати будинок або своє робоче місце, і це вимагатиме креативного підходу та численних поїздок. Наприкінці липня ви можете вирушити у недовгу подорож.

Найбільш сприятливі дні : 2, 9, 14, 16, 26. Дні, в які треба бути обережнішими : 6.

Риби

Риб у липні чекають на перманентні труднощі на роботі. Не виключено, що хтось вирішить ускладнити вам життя. Постарайтеся реагувати на це не надто бурхливо – у третій декаді ви зможете змінити ситуацію. Крім того, у вас може виникнути нове хобі, яке стане для вас чудовим способом самовираження та допоможе вам регулярно знімати напругу після трудових буднів. На початку місяця домашні справи вимагатимуть від вас додаткових фінансових вкладень, проте в результаті ви позбавитеся якоїсь побутової проблеми. У середині липня доведеться підлаштовуватись під якусь непросту службову ситуацію. Наприкінці місяця спілкування із приємними вам людьми стане для вас справжнім святом.

Найбільш сприятливі дні : 3, 7, 11, 14, 15, 21, 28. Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 16, 23, 30.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Теги за темою
Гороскоп
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Поклали тисячі солдат: як РФ захопила квартал Часового Яру - Financial Times
GlavRed
2024-07-04T20:27:04Z
Не проявив свій типовий удаваний інтерес: в ISW прокоментували відмову Путіна щодо обговорення припинення вогню
Обозреватель
2024-07-05T10:13:34Z
ЗМІ: Орбан після Києва їде в Москву
Европейская правда
2024-07-04T21:30:53Z
Дрони атакували пороховий завод в Тамбові – ЗМІ
1News
2024-07-04T22:22:18Z
Зустрічні бої в Харківській області: військовий експерт пояснив, що задумали окупанти
Политека
2024-07-08T06:01:21Z
Українці захищають свободу перед обличчям нової форми фашизму — Леммі
Хвиля
2024-07-08T06:00:27Z
Зеленський відвідав Одесу разом з новими міністрами оборони Британії та Нідерландів
Комсомольская правда
2024-07-07T21:18:31Z
Вибори у США: розпочалися перші теледебати між Байденом і Трампом
УкраинФорм
2024-06-28T10:43:46Z
Результати виборів у Франції: ліві посіли перше місце, ультраправі стали третіми
Европейская правда
2024-07-08T05:51:44Z
Нерви зі сталі: ЗСУ показали, як бронетранспортер прорвався на наші позиції під обстрілом РФ
TSN
2024-07-04T21:48:12Z
Під Торецьком росіяни атакували евакуаційне авто, поранені двоє парамедиків
УкраинФорм
2024-07-03T18:13:22Z
Очолював український рух опору в окупованому Херсоні. Згадаймо Сергія Зелінського
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T06:00:31Z
Спинять наступ: ЗСУ зламають плани ворога, якщо битимуть західною зброєю по тилах РФ, — ISW
Фокус
2024-07-08T05:46:06Z
Вночі ворог знову вдарив по Харкову: що відомо
TSN
2024-07-08T05:39:42Z
Втрати Росії у війні перетнули нову психологічну позначку
TSN
2024-07-08T05:39:31Z
Росія здійснила масований ракетний обстріл, нічні вибухи в українських містах: головні новини ночі 8 липня 2024 року
TSN
2024-07-08T05:39:28Z
Армія РФ минулої доби вбила двох жителів Донеччини та ще чотирьох поранила
УкраинФорм
2024-07-08T05:33:43Z
У Києвівідбудуться зміни в обмеженні руху для кільцевої електрички
Khreschatyk
2024-07-08T05:27:48Z
Зірка "Барбі" Марго Роббі вагітна первістком, – ЗМІ
24tv
2024-07-08T05:57:04Z
"Усі ці 40 днів": донька Анастасії Заворотнюк вийшла на зв'язок і показала портрет матері
GlavRed
2024-07-08T05:27:52Z
Поринула у світ медитації та духовності: де зараз Сніжана Бабкіна
24tv
2024-07-08T04:06:00Z
Принц Вільям з'явиться у новому документальному фільмі — коли вийде стрічка
InternetUA
2024-07-08T03:36:29Z
63-річний Едді Мерфі розпланував власний похорон - подробиці
GlavRed
2024-07-07T23:27:31Z
Енді Серкіс: «Володар перснів: Полювання на Ґолума» матиме іншу назву, а сюжет відрізнятиметься від очікуваного
ITC
2024-07-07T22:09:17Z
Навмисне не зав'язала топ: Люсія Яворчекова зводить з розуму гарячими фото
24tv
2024-07-07T20:45:22Z
Палац мрій
Обозреватель
2024-07-07T19:31:36Z
На одному подиху: 10 найкращих фантастичних фільмів за останні роки
24tv
2024-07-07T19:30:31Z
Удар дронів по складу боєприпасів під Воронежем: ЗМІ показали супутникові знімки
24tv
2024-07-08T04:57:47Z
Винищувачі F-16 для України: авіаексперт назвав серйозну проблему, про яку ніхто не говорить
TSN
2024-07-04T21:48:21Z
Удар росіян по Миргороду виявив велику проблему для України — Le Monde
TSN
2024-07-04T21:48:29Z
Літали областями всю ніч: Росія атакувала Україну дронами-камікадзе
Фокус
2024-06-29T05:18:18Z
Памʼяті нацгвардійця Дмитра Головка
УкраинФорм
2024-07-08T06:01:00Z
Українка спробувала перевезти свого нареченого через кордон у несподіваному місці
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T05:54:58Z
В Україні стартував сезон чорниці: як її збирають та скільки коштує ця ягода
TSN
2024-06-28T18:42:18Z
У мережі опублікували колаж, де лінію фронту в Україні видно навіть з космосу
Детектор М
2024-07-08T05:48:17Z
ISW: Українські оператори БпЛА вдосконалили перехоплення ворожих дронів
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T05:48:07Z
Поводилася грубо і використовувала брудну лайку: деталі та відео конфлікту з жінкою та працівниками ДПСУ
Политека
2024-07-05T04:19:29Z
Топменеджерка Porsche викинула новонароджену доньку у вікно – фото, подробиці
TSN
2024-07-07T17:51:34Z
Цьогоріч кожне 11 ДТП з мототранспортом було смертельним – інфографіка
ГЛАВКОМ NET
2024-07-03T08:57:18Z
Вечірній удар росіян по Нікополю: є постраждалі, зокрема дитина, понівечено будинки
24tv
2024-07-08T06:00:56Z
Росія з вечора тероризувала Нікопольщину, постраждали чотири людини
Комсомольская правда
2024-07-08T05:58:15Z
Смертельне ДТП на Рівненщині: поліція назвала версії
FaceNews
2024-07-08T05:57:53Z
На Буковині жителя Хмельниччини судитимуть за підроблення та використання фальшивих документів
Украина Криминальная
2024-07-08T05:57:30Z
Поліція Полтави встановлює обставини підпалу автомобіля
Украина Криминальная
2024-07-08T05:42:37Z
Вночі один з районів Харкова опинився під обстрілом. Є постраждалі
ZN UA
2024-07-08T05:39:24Z
Кому цього тижня доведеться прийняти рішення щодо розлучення
24tv
2024-07-08T06:00:34Z
Такі оригінальні сирники точно сподобаються: Хіменес-Браво дав рецепт сніданку
Политека
2024-07-08T05:33:37Z
Не всі по це знають: як смачно зварити молоду кукурудзу
24tv
2024-07-08T05:15:55Z
Магніт для метеликів: як виростити вдома будлею
Обозреватель
2024-07-08T05:05:40Z
Професор-технолог пояснила, з чого роблять білий шоколад
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T04:57:20Z
Рибам загрожує вигоряння, Раки можуть втратити себе: чоловічий гороскоп на тиждень 8 – 14 липня
24tv
2024-07-08T03:30:35Z
Вгадають лише одиниці: треба знайти бобра серед безлічі капібар за 5 секунд
GlavRed
2024-07-08T03:27:55Z
Плоди томатів збільшаться на очах: чим найкраще підживити помідори
Политека
2024-07-08T03:24:00Z
Замість нудної вівсянки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт сніданку за 10 хвилин
Политека
2024-07-08T03:03:43Z
Чому експерти рекомендують утриматись від покупки бездротової зарядки
InternetUA
2024-07-08T05:42:52Z
Туреччина запускає у космос супутник зв'язку власного виробництва
УкраинФорм
2024-07-08T05:31:42Z
Вчені пояснюють, чому немає переконливих доказів існування позаземних цивілізацій
Portaltele
2024-07-08T05:12:52Z
ОС Fuchsia може працювати віртуально на пристроях Android
Portaltele
2024-07-08T05:12:43Z
Науковці попередили, що штучний інтелект спричинить глобальний світовий блекаут за три роки
InternetUA
2024-07-08T05:01:02Z
Знижки на тарифи: "Lifecell" на тлі проблем зробив заяву
Политека
2024-07-08T04:33:27Z
Ціна Samsung Galaxy Ring перевершила очікування: чому вартість вища
InternetUA
2024-07-08T04:31:47Z
Apple тестує Apple Watch SE нового покоління, виготовлені із пластику
InternetUA
2024-07-08T04:01:57Z
YouTube навчився точково видаляти музику, захищену авторським правом
InternetUA
2024-07-08T03:31:58Z
Не вистачає коштів: Мінсоцполітики перегляне видатки на соцвиплати
ГЛАВКОМ NET
2024-07-04T20:48:23Z
Посади на митниці намагалися "купити" за $1,7 млн: розкрито масштабну корупцію
Обозреватель
2024-07-04T20:03:08Z
Пекін підставив Києву «економічне плече»: закупівлі одного продукту сягли рекорду
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T05:48:45Z
У Росії виникли значні проблеми з імпортом товарів із Китаю
InternetUA
2024-07-08T05:47:47Z
Економічний прогноз на друге півріччя 2024 року: ВВП, інфляція, міжнародні резерви, державний борг
ZN UA
2024-07-08T05:43:11Z
На Шрі-Ланці понад 200 профспілок оголосили загальнонаціональний страйк
УкраинФорм
2024-07-08T05:42:06Z
"Такими бідними ще не були": дохід українців значно знизився, скільки в середньому заробляють
Политека
2024-07-08T05:31:06Z
Мінус 10% на рік: за планом Кабміну українці біднішатимуть, натомість податки зростуть
Комсомольская правда
2024-07-08T05:24:45Z
Туреччина заарештувала гроші російського «Росатому» на будівництво АЕС
ГЛАВКОМ NET
2024-07-08T05:09:38Z
Знайшли простий спосіб зменшити тягу до куріння
24tv
2024-07-03T08:33:52Z
Що таке е-направлення та як його отримати
24tv
2024-07-08T05:45:30Z
Дослідження розкриває, як «хімічні речовини Forever» передаються від матерів новонародженим
Portaltele
2024-07-08T04:12:09Z
Дієта Optavia: як вона працює та чи допоможе схуднути
Обозреватель
2024-07-08T03:54:04Z
З початку повномасштабної війни Україна отримала медичної гумдопомоги на понад ₴18,5 мільярдів
УкраинФорм
2024-07-07T21:30:16Z
8 липня: яке сьогодні свято, традиції та заборони
ГЛАВКОМ NET
2024-07-07T21:27:02Z
Нова технологія дозволяє лікарям спостерігати за розвитком плоду в реальному часі
InternetUA
2024-07-07T21:05:42Z
Як пережити пекельну спеку: 6 порад, які допомагають
24tv
2024-07-07T19:57:36Z
Лікарі виявили понад 5000 варіантів генів раку високого ризику
Portaltele
2024-07-07T18:09:06Z
Лутон посилився півзахисником Брентфорда
Football.ua
2024-07-08T05:32:07Z
Фенербахче просувається в питанні трансферу Ен-Несірі
Football.ua
2024-07-08T04:39:10Z
Ярослава Магучіх: якими фото ділиться спортсменка, яка встановила світовий рекорд
24tv
2024-07-07T23:24:47Z
Манчестер Юнайтед має намір продати Каземіро і купити нового півзахисника
Football.ua
2024-07-07T21:51:46Z
У Челсі ухвалили рішення щодо Ніколаса Джексона
Football.ua
2024-07-07T21:39:40Z
Кепа отримав пропозицію від клубу з Саудівської Аравії
Football.ua
2024-07-07T21:30:02Z
"Це не агресія Росії щодо України". Захарова зробила заяву про "небажання помститися" і стала посміховиськом у мережі
Обозреватель
2024-07-07T20:40:56Z
Арнаутович: Ми хотіли викликати гордість в Австрії
Football.ua
2024-07-07T20:27:37Z
Іспанія – Франція: де і коли дивитись матч півфіналу Євро-2024
ZN UA
2024-07-07T20:01:40Z
Домашні стіни допомогли: Льюїс Гемілтон вперше за три роки виграв гран-прі Формули-1
24tv
2024-07-07T20:06:50Z
Семиразовий чемпіон Формули-1 Гемілтон виграв першу гонку з 2021 року та обійшов Шумахера
ZN UA
2024-07-07T17:03:44Z
Tesla внесла зміни в електродвигун Cybertruck: власників чекають сюрпризи
24tv
2024-07-07T14:21:57Z
Чому європейці відмовляються від власних авто на користь каршерингу
AutoGeek
2024-07-07T13:18:30Z
Експерти не радять купувати ці позашляховики: що з ними не так
Обозреватель
2024-07-07T12:04:16Z
Найпершому автомобілю Plymouth виповнилося 96 років
AutoCentre
2024-07-07T11:04:30Z
Від таких "тачок" відпаде щелепа навіть у Мунтяна: найексклюзивніші Audi за мільйони
Знай
2024-07-07T10:51:20Z
В Україну завезли перший електричний пікап Maxus Т90
Топ Жир
2024-07-07T09:24:49Z
Як найоригінальніший автомобіль США не пішов у серію через судовий розгляд
AutoCentre
2024-07-07T09:04:27Z