Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям простий, оригінальний і смачний рецепт приготування шашлику з курячого мʼяса.
Щоб шашлик був максимально соковитим, треба брати філе курячого стегна. Для маринаду знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів, а головна фішка цього рецепту – бекон.
Для приготування шашлику на 1 кг філе курячого стегна "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- бекон – 600-700 г
- цибуля ріпчаста – 3 шт.
- 2 гілочки розмарину
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відбиває філе курячого стегна, щоб воно було ніжнішим і краще промаринувалося.
Цибулю нарізаємо півкільцями, гілочки розмарину розбираємо на листочки. В мисці змішуємо відбите мʼясо, цибулю, розмарин, додаємо сіль, перець, накриваємо та лишаємо маринуватися на одну годину.
Після цього починаємо формувати наші шашлички. На харчову плівку "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає слайси бекону, як на відео, зверху по два філе стегна та за допомогою плівки загортає в рулети.
Мʼясні рулети "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пронизує шампурами, а потім обережно розрізає.
Готуємо курячі шашлички в беконі на розжареному вугіллі до апетитної золотистої скоринки з усіх боків, на це піде приблизно 20 хвилин.
Останні новини України:
Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.