Спаржу можна готувати різними способами – варити, тушкувати, смажити на грилі, запікати або навіть їсти в сирому вигляді в салатах. Спробуйте приготувати її з яйцем і відкрити для себе нову сторінку кулінарних вподобань.
Спаржа з яйцем
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Дно форми для запікання змастіть вершковим маслом.
- Спаржу промийте і відламайте жорсткі світлі кінці (вони відламаються в потрібному місці).
- Викладіть в блюдо.
- Додайте помідори, розріжте навпіл, потім приправте все сіллю, перцем і скропіть оливковою олією.
- Збийте 2 яйця і посипте нарізаним кубиками сиром і тертим пармезаном.
- Поставте в духовку і запікайте без кришки 18 – 20 хвилин.
- Посипте зеленню і подавайте з хлібом, наприклад, багетом.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала