Овочеве рагу – ідеальна страва для обіду та вечері. Готувати його можна змішуючи будь-які овочі, а для ніжного смаку просто додайте вершки, молоко, твердий або плавлений сир.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, корисного та простого у приготуванні кабачкового рагу.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1/2 цибулі
- 1/2 перцю
- 2 зубчики часнику
- 2 великі помідори
- 1 середня морква
- 1/2 ч. л. солі, перець мелений, орегано, кілька горошин запашного перцю та лавровий лист
- 200 мл 33% вершків
- 100 мл молока
Спосіб приготування:
1. Поріжте овочі. Кабачок обсмажте на сковороді гриль.
2. Перець наріжте тонкими смужками, моркву натріть, цибулю кубиком. Обсмажте до золотистості.
3. Після додайте кабачки, смажте, постійно помішуючи.
4. Влийте вершки, молок, додайте спеції та тушкуйте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Овочеве рагу з м'ясом
- Овочеве рагу з квасолею
- Овочеве рагу з кабачками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала