Котлети із начинкою, що готуються у духовці – це надзвичайно ніжна, соковита та смачна страва. Вона може готуватись як на щодень, так і подаватись на свята. В будь-якому випадку ніхто не залишиться байдужим.
Як приготувати котлети з начинкою в Instagram розповіла фудблогерка з ніком recepti dariko. Вона стверджує, що на приготування цієї страви витратиться дуже мало часу.
Інгредієнти для котлет
- Фарш – 600-700 гр
- Яйце – 1 шт
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Панірувальні сухарі – 2-3 ст.л.
- Вода – 50 мл
Інгредієнти для начинки
- Морква – 1 шт
- Зелена цибуля – 1 пучок
- Печериці – 200 гр
- Сіль
- Перець
- Олія – 2-3 ст.л.
- Сметана – 2 ст.л.
- Моцарела – 100 гр
Спосіб приготування
1. Спочатку готуємо начинку. Цибулю та гриби нарізаємо, моркву натираємо на терці та обсмажуємо все це на сковорідці протягом 5 хвилин.
2. Додаємо спеції та сметану. Перемішуємо.
3. У фарш додаємо всі інгредієнти та добре перемішуємо.
4. Формуємо кульки та викладаємо у форму для запікання. Дном склянки робимо заглиблення, як на ватрушки.
5. Викладаємо у заглиблення начинку та відправляємо випікатись протягом 25-30 хвилин при 180 градусах.
6. Присипаємо котлети натертою моцарелою та випікаємо ще протягом 5 хвилин.
На OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:
- Курячі котлети
- Грибні котлети
- Дієтичні котлети