Із сезонних соковитих овочів можна приготувати дуже ароматну закуску. Вона чудово підійде до м'яса та риби. А маринується всього 2-3 години.
Ідея приготування літньої овочевої закуски опублікована на сторінці кулінарки Ольги Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Для заправки використайте лише соєвий соус, сік лимону і трави.
Інгредієнти:
- помідори коктейльні – 300 г
- кабачки – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчика
- соєвий соус – 1 ст.л.
- сік лимону – 2 ст.л.
- орегано сушений – 1 ч.л.
- сіль – 1-2 ч.л.
- свіжий базилік – 2 гілочки
- оливкова олія – 2 ст.л.
- мед – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Овочі нарізати.
3. Натерти часник.
4. Подрібнити базилік.
5. Додати решту інгредієнтів.
6. Перемішати та маринувати протягом 2-3 годин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні огірки з соєвим соусом
- Гострі квашені огірки з часником
- Мариновані огірки з кетчупом
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала