Скумбрія по-корейськи – дуже легка у приготуванні пряна закуска. Головне в цій страві – це правильно зробити маринад. Риба чудово ним просочується і просто тне у роті.
Ідея приготування скумбрії по-корейськи опублікована на сторінці фудблогерки valway ka в Instagram. Подавати можна просто у формі.
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт. (+/-1 кг )
- цибуля – 2-3.
Інгредієнти для маринаду:
- олія – 100 мл.
- оцет – 50 мл.
- томатна паста – 1 ст.л.
- сіль – 2 ч.л.
- цукор – 1 ч.л. цукру
- паприка копчена та солодка – 1 ч.л.
- червоний перець – 1 ч.л.
- чорний перець – 0,5 ч.л.
- приправи для риби – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти для маринаду, крім оцту.
2. Закипʼятити.
3. Додаємо оцет.
4. Влити в рибу з цибулею, перемішати.
5. Поставити під прес в холодильник на добу.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в клярі
- Скумбрія запечена в фользі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала