Кабачкові оладки можна готувати з твердим сиром, а також фетою та бринзою, так вони будуть набагато смачнішими. Для пікантності додайте тертий часник та спеції.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже простих у приготуванні, смачних та ситних кабачкових оладок.
Інгредієнти:
- 800г молодих кабачків (якщо старі – то зняти шкірку)
- 2 яйця
- 150г розсольної бринзи
- невеликий пучок петрушки
- 30г манної крупи
- сіль та перець за смаком
- олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на велику тертку, додайте сіль, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб він пустив сік. Після цього добре відіжміть зайвий сік.
2. До кабачка додаємо дрібно порізану петрушку, перець, трохи солі, манну крупу та яйця, перемішайте.
3. Бринзу поріжте маленькими кубиками і додайте в тісто, акуратно перемішайте.
4. У розігріту сковороду налийте олію, викладіть порційно оладки (десь по 1 ст.л) і обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.
5. Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрати зайву олію.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки на воді
- Оладки з кабачків у духовці
- Оладки з кабачків із сиром