Котлети з плавлених сирків – це зовсім новий вид гастрономічного задоволення. Вони мають хрумку скоринку та м’яку, еластичну начинку, що точно прийдеться всім до смаку.
Фудблогерка з ніком kathycoooks в Instagram розповіла, як приготувати котлети з плавлених сирків так, щоб вони не розвалювались. Вона також стверджує, що смак цієї страви здивує всіх.
Інгредієнти
- Плавлені сирки – 3 шт
- Яйця – 2 шт
- Борошно – 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- Паніровка
Спосіб приготування
1. Натерти плавлені сирки, додати до них спеції, яйця та борошно. Добре перемішати.
2. Вологими руками сформувати котлетки та обваляти в паніровці.
3. Обсмажити на рослинній олії до золотавості. Подавати з улюбленим соусом.
На OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:
- Котлети у тісті
- Котлети з фаршу
- Котлети по-київськи
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала