Якщо ви хочете приготувати дуже смачні та пікантні кабачки на зиму, готуйте їх із гострим маринадом, з кетчупом чилі. Ще можна додати суміш гострих спецій та часник.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пряних, гострих кабачків, які готуються з кетчупом.
Інгредієнти:
- 2 ст л суміші "Мексиканська гостра"
- 8 склянок води
- 1 ст. оцту 9%
- 2 ст л солі з гіркою
- 1 ст цукру
- 6-8 ст.л кетчупу Чилі
Спосіб приготування:
1. Банки чисті, сухі наповніть порізаними кабачками.
2. Для маринаду: змішайте всі інгредієнти та прокип'ятіть 5 хвилин.
3. Гарячим маринадом залийте кабачки, накрийте кришками, потрібно стерилізувати 10-15 хвилин.
4. Закатайте кришками, охолодіть і заберіть у льох!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки з цибулею
- Мариновані кабачки за 5 хвилин
- Мариновані кабачки з листя смородини
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала