Огірки можна готувати з часником, гірчицею, цукром, сухою гірчицею та борошном. Щоб вони були хрусткими, їх потрібно замочити в холодній воді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із медом, гірчицею, кропом.
Інгредієнти:
- 500 г огірків
- 2 зуб. часнику
- 1 ч.л солі з гіркою
- 1 ст.л олії
- кріп
- 2 ч.л меду
- 2 ч.л гірчиці у зернах
- 2 ч.л оцту (9%)
Спосіб приготування:
1. Помийте і поріжте огірки кружальцями, додайте тертий часник, мед, гірчицю, масло оцет, сіль, перемішайте.
2. Поставте салат у холодильник на декілька годин і після можна їсти.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні огірки із соєвим соусом
- Мариновані огірки "Кривава Мері"
- Квашені огірки з хріном та зеленню
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала