/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fafcc9d420cb2822e51d1125303ff5f63.jpg)
Секрет у солодкому маринаді: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитої свинини з перцем
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як здивувати близьких та поділилася рецептом свинячих реберців, запечених у томатній глазурі. Це проста, але неймовірно смачна страва, яка підкорить за столом.
Інгредієнти:
- Свинячі ребра – 1 кг
- Сіль – 7 г
- Перець – 3 г (або до смаку)
- Томатне пюре – 100 г
- Мед – 1 ст.л.
- Соєвий соус – 1 ст.
- Гірчиця – 1 ст.
Приготування:
Очистіть ребра від плівок. Посоліть і поперчіть ребра до смаку. Загорніть їх у фольгу. Розігрійте духовку до 200 градусів, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Покладіть загорнуті у фольгу ребра на лист і відправте в духовку на 1,5 години. У мисці змішайте томатне пюре, мед, соєвий соус та гірчицю до однорідної маси. Через 1,5 години дістаньте ребра з духовки та розгорніть фольгу.
"Майстер Шеф" Литвинова додає, змастіть реберця приготованою глазур'ю. Поставте ребра назад у духовку на 5-10 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Перед подачею додатково змастіть ребра глазур'ю, що залишилася. Подавайте свинячі реберця гарячими, насолоджуючись їхньою ніжністю та насиченим смаком, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: