Запечена кукурудза значно смачніша за просто відварену. Овоч потрібно натерти маслом одразу, воно розтопиться і зробить продукт дуже соковитим. Також не забудьте про спеції.
Ідея приготування смачної запеченої кукурудзи в рукаві опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann food в Instagram. Ви забудете про те, що колись відварювали такий продукт.
Інгредієнти:
- кукурудза
- вершкове масло
- паприка –за бажанням
- сіль – за бажанням
Спосіб приготування:
1. Почистити кукурудзу.
2. Добре промити.
3. Повністю просушити.
4. Натерти вершковим маслом.
5. Посипати спеціями за бажанням.
6. Викласти в рукав для запікання.
7. Готувати 25 хвилин за температури 200 градусів.
8. За бажанням присипаємо сіллю.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з корейською морквою та кукурудзою
- Буріто зі свининою та кукурудзою
- Салат з кукурудзою і крабовими паличками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала