Кабінет міністрів України у вівторок, 23 липня, схвалив Стратегію продовольчої безпеки України на період до 2027 року
Зміст
Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
Він наголосив на трьох ключових цілях даної стратегії, зокрема стимулювати розвиток аграрного виробництва й наповнити продовольчий ринок та забезпечити доступність продовольства для усіх груп населення.
Ще одним пунктом є посилення безпекової складової й усунення загрози. Це, зокрема, стосується формування держрезерву, відновлення товарних ланцюгів, розмінування сільгоспземель, адаптації до змін клімату тощо.
- Україна додатково потребує 4,5 млн працівників для забезпечення щорічного зростання ВВП до 2030 року на 7%.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала