/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1f045dce7d53e5947fbfda7e746852a6.png)
Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства
Кабачкове рагу – це страва, добре знайома всім з дитинства. Вона не тільки смачна та ніжна, але й достатньо бюджетна. А ще, готується швидко та не потребує спеціальних навичок.
Як приготувати кабачкове рагу в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny.cooking. Вона також додала, що родзинкою цієї страви є смачний вершковий соус.
Інгредієнти
- Кабачок – 1 шт
- Цибуля – ½ шт
- Перець – ½ шт
- Часник – 2 зуб
- Помідори великі – 2 шт
- Морква середня – 1 шт
- Сіль – ½ ч.л.
- Перець – ½ ч.л.
- Орегано – ½ ч.л.
- Духмяний перець – декілька горошин
- Лавровий лист
- Вершки 33% - 200 мл
- Молоко – 100 мл
Спосіб приготування
1. Кабачки нарізаємо невеликими половинками кілець. Перець, цибулю, часник та томат нарізаємо невеликими кубиками. Моркву натираємо на середній терці.
2. На сухій пательні обсмажуємо кабачки до золотавості.
3. Розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо на пательні всі овочі, крім томатів, протягом 5 хвилин.
4. Додаємо помідори та кабачки. Накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 10 хвилин помішуючи.
5. Додаємо сіль та спеції, вливаємо вершки та молоко. Прогріваємо і подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування рагу:
- Овочеве рагу з квасолею
- Овочеве рагу з м’ясом
- Овочеве рагу з картоплею