MY.UAНовини
Гороскоп на тиждень 29 липня-4 серпня для всіх знаків Зодіаку: невдача Близнюків, перемоги Овнів та таємниці Дів
Гороскоп на тиждень 29 липня-4 серпня для всіх знаків Зодіаку: невдача Близнюків, перемоги Овнів та таємниці Дів

Гороскоп на тиждень 29 липня-4 серпня для всіх знаків Зодіаку: невдача Близнюків, перемоги Овнів та таємниці Дів

Почнеться серпень із тригону Сонця та Раху — кармічною планетою, яка показує напрямок для розвитку в поточному житті.

Квадратура Венери та Урану у п'ятницю – не дуже сприятливий період для ділової сфери. Варто виключити не лише фінансову активність, витрати, а й перенести зустрічі наступного тижня. Завершиться тиждень Молодиком у знаку Лева, який відбудеться в неділю. Це сприятливий період для різноманітних ритуалів.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Риб буде багато роботи. Хтось буде зайнятий поточними справами на роботі та вдома, хтось на додачу допомагатиме іншій людині, яка потребує допомоги. Зіткнення з хворобами взагалі буде зараз типовим для Риб: на багатьох чекає візит до поліклініки, проходження медогляду, оформлення медичної книжки тощо. Тиждень дуже гарний для лікування, але з середовища важливо в ньому не перестаратися. Якщо взятися за справу надто енергійно, можна нашкодити собі. З вівторка по четвер Рибам захочеться уваги та визнання. У п'ятницю та суботу тягтиме до небезпек. Для риб, зайнятих лікуванням, ці дні підходять для операції. У неділю чекає активне спілкування в Мережі.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Водоліїв на перший план вийде співпраця та партнерство. Воно може стосуватися ділового та особистого життя. У справах це угоди, партнерство, договори, консультації, клієнти та ділові партнери. У особистому житті – серйозні стосунки, весілля, стосунки з чоловіком (дружиною), успіхи та проблеми чоловіка (дружини). З середовища у цій сфері життя з'явиться напруга. Ситуація стане схожою на аврал, справи закрутяться все швидше. Насправді імпульсивність і поспіх лише зашкодять. Щоб знизити розпал пристрастей, ближче до кінця тижня зірки радять звернутися до вічних істин і знайти відповідь у роботах філософів.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ініціатива Козорогів буде спрямована на ризиковані заходи. У понеділок буде важко знайти порозуміння з іншою людиною. У діловому житті краще відмовитися від угод, а в особистому – не тиснути на партнера. З вівторка по четвер заняття Козорогів будуть пов'язані із закордоном або іноземцями, або з будь-якими соціальними інститутами: судом, приймальними депутатами, ВНЗ, церквою. Легко вирішуватимуться дрібні питання в цих установах. П'ятниця – складний день для ділового та особистого партнерства. Все може закінчитися дуже добре, якщо Козерога відмовляться від експериментів і змін, і впораються з несподіваними обставинами. У неділю побоюйтеся сварки із друзями.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрільцям, як нікому іншому, буде видно, наскільки великий світ навколо. Деякі вирушать за кордон або спілкуватимуться з іноземцями дистанційно. Дехто буде захоплений іноземними мовами, історією, політикою, філософією. Дехто матиме справу з різними соціальними групами та інститутами, що теж розширить їхній кругозір. Вони дізнаються практично, що у світі є суд, навчальні заклади, громадські організації, церква. З середовища контакти з будь-якою з цих установ будуть напруженими. На вихідні бажано уникати поїздки за кордон. Розмови на філософські, релігійні чи світоглядні теми переростуть у суперечку та сварку. Зате цими днями добре писати полемічні статті.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони будуть наполегливими та енергійними. Це неодмінно приведе їх до успіху, якщо вони не витрачають сили на сварки з оточуючими. Імпульсивні та хаотичні дії можуть призвести хіба що до травми, а для успіхів потрібно не тільки бути енергійними, а й добре розуміти, куди спрямовувати енергію. В основному вона буде спрямована на ділове життя, успіхи у суспільстві та спілкування з авторитетами. З середи в цих справах буде перспектива великого успіху. Але Скорпіони ризикують йти напролом, не знаючи міри і не дозувати сили. Це призведе до сварки та занепаду сил, а не до успіху. Боротися за успіх можна і потрібно, але частина енергії краще діти у спорт та активне дозвілля. На вихідних на Скорпіонів чекає напружена ділова розмова.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Найяскравіші на погляд Терезів події будуть пов'язані з друзями, однодумцями, товариствами та компаніями за інтересами. Крім того, на Терезів будуть сильно впливати їхні ділові успіхи. Їхня поведінка зміниться завдяки успіхам у роботі, зростанню авторитету та добрим відносинам з начальством. Честолюбні Терези будуть витрачати багато сил на догляд за зовнішністю, щоб відповідати своєму "високому становищу". На деяких чекає важливий світський захід, діловий банкет або службовий роман. У понеділок непереборні обставини завадять Терезам у роботі. У п'ятницю робота буде успішною, незважаючи на те, що до неї втручатимуться інші люди. Головне – не слухати чужих порад.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Увага Дів буде зосереджено на різних таємницях, секретах або, що прозаїчніше, на справах, які краще робити самотужки і зосереджено. Дівам бажано частіше усамітнюватися, інакше доля обмежить їх вже примусово, заваливши справами, погіршивши самопочуття або навіть влаштувавши їм лікування в стаціонарі. У понеділок настрій буде особливо замкнутим, а самопочуття – неважливим. Але вже у вівторок Діви стануть веселішими та оптимістичнішими. До п'ятниці на поведінку Дів впливатимуть друзі, а з п'ятниці вони змінюватимуть поведінку залежно від того, які секрети вони дізналися і що потрібно приховати їм самим. На вихідних буде напружене спілкування чи неприємна зустріч. Дів можуть втягнути у розгляди.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Усі зусилля Львів будуть спрямовані на самореалізацію. У всіх справах вони будуть ініціаторами. Все, що відбувається навколо них, склалося не без їхньої активної участі. Багато хто зміниться зовні – стане яскравішим і значнішим. Вони зараз дуже багато напрямів, у яких можуть реалізувати себе. Понеділок Леви присвятять догляду за зовнішністю. У вівторок слід приділити увагу матеріальному світу: речам, покупкам, грошам, заробітку. З середовища складеться конфліктна чи напружена ситуація, що стосується важливих для Лева речей. З п'ятниці Леви стануть балакучішими. На вихідних ця балакучість загострить обстановку у сфері, де із середовища накопичується напруга.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ініціативи Раків будуть спрямовані на матеріальний бік життя. Вони будуть зацікавлені у заробітку, придбаннях, а деякі – у створенні речей. Інтерес до того, як вони виглядають, і бажання бути красивішим підштовхнуть Раків до оздоровлення. Вони вкладатимуть багато грошей у корисні заняття: куплять абонемент у дорогий фітнес-зал, відвідають престижний салон краси. Також до п'ятниці Раки будуть дуже товариські, балакучі та інтелектуально активні, а потім це піде на спад. У понеділок та п'ятницю бажано відмовитися від справ, пов'язаних із красою та красивими речами. У неділю потрібно уникати занять спортом та активного відпочинку.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки будуть вести рухливе життя: багато ходити, спілкуватися, зустрічатися з різними людьми, дізнаватися про новини, вчитися. У вівторок краще відпочити вдома, доробити домашні справи, підготуватись до активного тижня. З середовища бажано не перестаратися у спілкуванні та прогулянках, інакше можна зовсім вибитися з сил. Особливо актуально це для вихідних: Близнюки вкладуть дуже багато сил у не найвдаліші переговори чи зустріч, що вплине на їхнє самопочуття і навіть зовнішній вигляд. Починаючи з п'ятниці, протягом місяця коло спілкування Близнюків сильно впливатиме на те, як вони виглядають.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тільці будуть зосереджені на домашніх справах та на подіях у житті членів сім'ї. У понеділок не вдасться дізнатися потрібні відомості, зустріти потрібну людину чи піти кудись. З вівторка по четвер буде гарна нагода відпочити, потрапити на вечірку, отримати запрошення на свято. Настрій буде не робітником, Тільці забудуть про обов'язки і робитимуть те, що їм до вподоби. П'ятниця може принести важливу угоду, аж до одруження або великої угоди, але для успіху потрібно уникати оригінальності та непередбачуваності і у поведінці, і у виборі. У суботу організм особливо вразливий, зате й більш вдячний, якщо про нього піклуватися. У неділю небажано про щось домовлятися та діяти у союзі з іншою людиною.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овни зараз зможуть показати себе у всій красі – це їхній час. Їм забезпечена увага оточуючих, творчі успіхи та перемога у конкурсах. Крім того, їм не завадить відпочити. Багато хто стане гостями яскравого, веселого свята, учасниками вечірки чи відвідувачами цікавого шоу. Багато часу займатимуть любовні романи, побачення, знайомства та флірт. З середи честолюбство штовхатиме Овнів на екстремальні вчинки. Не потрібно цього героїзму, він закінчиться добром. У п'ятницю не варто експериментувати і поводитися за принципом "я не такий, як усі". Цього не оцінять близькі люди.

Раніше ми повідомляли, що найпроблемніші Знаки Зодіаку - гірші нікуди, вони "суцільний кошмар".

Теги за темою
Гороскоп
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Знешкоджено групу ГРУ РФ, яка готувала силове захоплення влади в Одесі
1News
2024-09-23T09:13:33Z
Внаслідок російського масованого обстрілу Запоріжжя постраждало 13 осіб
Украина Криминальная
2024-09-23T09:13:19Z
Індія перевірить Netflix на предмет порушення візового режиму та расової дискримінації
InternetUA
2024-09-23T09:13:08Z
Трамп лякає початком Третьої світової у випадку перемоги Гарріс на виборах
Фокус
2024-09-23T09:12:45Z
Міністр Точицький зустрівся з представниками Конгресу українців в Італії
УкраинФорм
2024-09-23T09:10:03Z
Україна проти Росії: У Гаазі розпочалися слухання по суті справи про порушення Морської конвенції
УкраинФорм
2024-09-23T09:07:49Z
В Інституті вивчення війни проаналізували провал випробувань російської ядерної ракети «Сармат»
УкраинФорм
2024-09-23T09:07:21Z
Зеленський сумнівається, що Трамп насправді знає, як зупинити війну
Европейская правда
2024-09-23T09:02:31Z
Південна Корея обіцяє відповідь КНДР на «сміттєві кулі»
Петр и Мазепа
2024-09-23T08:58:54Z
Нідерланди – Україна: де дивитися і ставки букмекерів на матч 1/8 фіналу ЧС-2024 з футзалу
TSN
2024-09-23T09:06:54Z
Людмила Кіченок — третя ракетка світу в парному розряді, це рекорд України
Комсомольская правда
2024-09-23T09:06:26Z
Лаутаро Мартінес: Я беру на себе відповідальність за поразку від Мілана, як капітан Інтера
Football.ua
2024-09-23T08:48:19Z
Алонсо – про 4:3 з Вольфсбургом: Ми показали не найкращий футбол
Football.ua
2024-09-23T08:46:19Z
Голанд розриває АПЛ: зірка Манчестер Сіті встановив божевільне досягнення, яке не снилось нікому
24tv
2024-09-23T08:36:18Z
Визнання величі боса хевівейту: відомо, що сказав Ф'юрі Усику при зустрічі на "Вемблі"
24tv
2024-09-23T08:12:34Z
Як далеко Шахтар зайде в Лізі чемпіонів?
Football.ua
2024-09-23T08:01:58Z
Коке – про 1:1 з Райо Вальєкано: Усі мають бігати, а хто не буде, той не зможе тут грати
Football.ua
2024-09-23T07:52:12Z
Індзагі: Поразки завдають болю, особливо в дербі
Football.ua
2024-09-23T07:43:49Z
Які трендові кольори волосся для жінок за 40: омолоджують і роблять образ бездоганним
TSN
2024-09-13T17:42:40Z
Тіна Кароль обрана музичною продюсеркою Нацвідбору на "Євробачення-2025"
TSN
2024-09-13T13:15:00Z
Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку
Фокус
2024-09-23T08:57:36Z
Його музика дуже нещира, – відомий український співак розкритикував творчість Винника
24tv
2024-09-23T08:45:49Z
Сеітаблаєв про участь російських стрічок на престижних фестивалях: "Абсолютне нехтування всім"
24tv
2024-09-23T08:45:04Z
Куди сходити в Києві протягом тижня: дайджест культурних подій
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T08:18:58Z
Колишня Кличка Панеттьєрі прокоментувала "нетверезе" інтерв'ю і відповіла на закиди, що в неї стався зрив
TSN
2024-09-23T08:09:31Z
Три стрижки, які треба робити жінкам після 40 років: вони дорого виглядають
24tv
2024-09-23T08:06:27Z
Зірка "Людей Ікс" Олівія Манн, яка перемогла рак, вдруге стала мамою
Комсомольская правда
2024-09-23T07:49:23Z
Стигле авокадо за 10 хвилин: диво-порада, як це зробити
24tv
2024-09-23T09:03:22Z
Грибна ікра: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт неймовірно смачної закуски
Политека
2024-09-23T09:01:52Z
Зробіть акцент на собі. Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 вересня 2024 року
Фокус
2024-09-23T08:45:48Z
Гороскоп Таро на жовтень 2024: Овнам - прибуток, Тельцям - нові горизонти, Близнюкам - сварка
GlavRed
2024-09-23T08:27:36Z
Не "простинь" і не "підодіяльник" - як правильно українською називати частини постільної білизни
TSN
2024-09-23T08:09:39Z
Ці дерева не можна садити під зиму: вони просто загинуть
24tv
2024-09-23T07:36:38Z
Залили і забули: чим прибрати запах у вуличному туалеті
GlavRed
2024-09-23T07:27:42Z
Знаки зодіаку, яким відкриті шляхи в інші реальності: їх називають людьми "нового часу"
TSN
2024-09-23T07:18:57Z
У Великій Британії затоплене приморське село приховує трагічну історію
Фокус
2024-09-23T07:12:25Z
Мобілізація в Україні: які лікарі мають оглядати військовозобов'язаного під час ВЛК
TSN
2024-09-23T09:06:09Z
Як позбутися накипу на кавоварці: виглядатиме, як новенька
24tv
2024-09-23T08:57:38Z
Не дайте осені зіпсувати ваше волосся: корисні поради щодо догляду
Знай
2024-09-23T08:51:12Z
"Золоте молоко": що це за напій та для чого його потрібно пити
24tv
2024-09-23T08:21:44Z
Революція у ветеринарній медицині. Спеціалісти представили два інструменти ШІ для діагностики захворювань домашніх тварин
InternetUA
2024-09-23T08:16:24Z
Втрата розуму у кожній склянці: будь-яка доза алкоголю підвищує ризик небезпечного захворювання
24tv
2024-09-23T08:15:26Z
Викликають запалення: 8 продуктів, які можуть бути причиною болю в спині
Фокус
2024-09-23T07:00:40Z
Кардіо чи силові: які тренування допоможуть ефективніше прибрати жир на животі
Фокус
2024-09-23T06:30:23Z
Низькоферментована дієта набирає популярності: що це таке
Знай
2024-09-23T05:51:57Z
Канни постраждали від раптового шторму та очікують на ще один
Европейская правда
2024-09-23T09:08:51Z
У Тернополі водійка на пішохідному переході на смерть збила дитину
TSN
2024-09-23T09:06:17Z
Вимагали 12 500 доларів неіснуючого боргу, погрожуючи розправою – у Києві двом чоловікам повідомлено про підозру
Украина Криминальная
2024-09-23T09:03:57Z
Поліцейські розслідують смертельну ДТП в Одеському районі
Украина Криминальная
2024-09-23T08:48:40Z
У Туреччині розбився літак, двоє пілотів загинули
УкраинФорм
2024-09-23T08:45:41Z
Жителя Львівщини викрили у незаконному продажі зброї та боєприпасів
Украина Криминальная
2024-09-23T08:45:18Z
На Олени Теліги дерево впало на дорогий спорткар
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T08:45:16Z
Поліція Житомирщини викрила зловмисників у вимаганні 15 тисяч доларів у судді
Украина Криминальная
2024-09-23T08:36:51Z
Субмарина Titan зазнала іншої аварії за кілька днів до катастрофи
24tv
2024-09-23T08:36:30Z
Прикордонники попередили українців про можливі труднощі з перетином польського кордону
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T15:49:31Z
Ціна Курської операції: українські військові розповіли, чи вартий наступ важких зусиль
TSN
2024-09-13T17:42:32Z
Безкоштовне житло для переселенців: які нововведення запроваджує держава
Знай
2024-09-23T09:12:04Z
Командир завжди має бути поруч із бійцями - військовий Андрій Кисельов
УкраинФорм
2024-09-23T09:10:21Z
Володимир Зеленський вважає, що канали у телемарафоні вільні показувати те, що хочуть
Детектор М
2024-09-23T09:10:15Z
Міністр оборони Нідерландів: НАТО має бути більш рішучим щодо російських дронів
Европейская правда
2024-09-23T09:08:51Z
Американський поліцейський ловив порушників ПДР у костюмі півня: курйозне відео
24tv
2024-09-23T09:06:41Z
Роботизовані системи українських розробників кодифікували за стандартами НАТО
InternetUA
2024-09-23T09:01:03Z
4 знаки зодіаку, яким судилося стати великими
GlavRed
2024-09-23T08:45:42Z
На Сумщині російські військові атакували дроном рейсовий автобус, є поранені
УкраинФорм
2024-09-23T09:13:34Z
Війська РФ ударили по Старому Салтову на Харківщині, поранені троє поліцейських
УкраинФорм
2024-09-23T09:13:05Z
Де у Києві краще купувати сільськогосподарські продукти: перелік локацій
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T09:09:21Z
У Львові керівник одного з міжрегіональних управлінь Мін’юсту обклав «даниною» підприємців
Украина Криминальная
2024-09-23T09:06:23Z
Росіяни оточують Вугледар та підступають під Курахове: як змінилася лінія фронту за тиждень
24tv
2024-09-23T09:03:38Z
На Харківщині за програмою єВідновлення нове житло придбали 492 родини
УкраинФорм
2024-09-23T08:58:39Z
«Квартал 95» потрапив у скандал через танці під відео з загиблим військовим
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T08:45:45Z
Біля одного із міст ситуація критична: боєць ЗСУ розповів про загострення на фронті
GlavRed
2024-09-23T08:42:17Z
Краще закрити вікна: у Києві погіршився стан повітря
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T08:40:17Z
Відоме ім’я Saoutchik повертається на автомобільний Олімп
AutoCentre
2024-09-23T09:04:13Z
Культове американське авто 1930-х простояло понад півстоліття у гаражі
Фокус
2024-09-23T09:00:26Z
Неочікувана користь: українським водіям радять не викидати старі шкарпетки — вони пригодяться
TSN
2024-09-23T08:39:54Z
Презентовано Toyota Corolla 2025 року: оголошено ціни
ЗаРулем
2024-09-23T08:33:53Z
TESLA лідирує серед вживаних авто віком до 5 років в Україні – на електромобілі припадає 41% нових реєстрацій
ITC
2024-09-23T08:32:05Z
Новий гібрид та змінений салон: популярний в Україні кросовер BYD Song Pro суттєво оновили
AutoGeek
2024-09-23T08:30:31Z
Унікальний Ferrari 612 TR Teppista виставили на продаж
Portaltele
2024-09-23T08:16:19Z
M-Hero 917 Dragon Armor Edition: потужний електропозашляховик від Dongfeng із запасом ходу до 1032 км
ITC
2024-09-23T08:07:12Z
Nissan Versa вийшов на ринок із цінником менше $20 000
AutoCentre
2024-09-23T08:04:09Z
Озвучено особливості права земельного сервітуту в Україні
AgroNews
2024-09-23T09:13:24Z
Коливання курсу злотого: чи вигідно купляти валюту сьогодні
24tv
2024-09-23T09:06:55Z
Відпускні ціни на огірки в Україні падають, хоча ще тиждень тому зростали: у чому причина
24tv
2024-09-23T09:06:50Z
У Міненерго розповіли, чи будуть відключення світла 23 вересня
TSN
2024-09-23T09:06:15Z
Експерт: Обіцянка Зеленського до кінця року розжитися мільйоном додаткових кіловатів нової розподіленої генерації — нездійсненна
ZN UA
2024-09-23T09:01:07Z
Навчання та зміна технологій допоможуть агробізнесу ефективно інтегруватися в ЄС
AgroPortal
2024-09-23T09:00:49Z
Що відбувається з доларом США після серйозного обвалу
24tv
2024-09-23T08:57:15Z
Директорці товариства повідомлено про підозру в ухиленні від сплати майже ₴15 млн. податків
Украина Криминальная
2024-09-23T08:51:20Z
Усе вирішить попит: чого чекати від курсу долара цього тижня
24tv
2024-09-23T08:45:43Z
Українська кіберспортивна команда NAVI виграла престижний турнір
ГЛАВКОМ NET
2024-09-23T09:13:50Z
Хакери ГУР МО атакували два російські банки, – джерела
24tv
2024-09-23T09:12:19Z
SpaceX запустить за два роки п'ять безпілотних кораблів Starship на Марс - Маск
УкраинФорм
2024-09-23T09:10:21Z
Новий павербанк Xiaomi 165 Вт / 10 000 мАг здатний заряджати ноутбук та смартфон одночасно
ITC
2024-09-23T09:05:22Z
Таємниця понівеченого тіла, знайденого у свинцевій труні під Нотр-Дамом, нарешті розгадана – фото
TSN
2024-09-23T08:54:01Z
Мікропластик захопив Землю. Він є в тілі кожної живої істоти, крім одного: хто це
Фокус
2024-09-23T08:51:47Z
5 змін, яких варто очікувати в нових Mac M4 від Apple наступного місяця
InternetUA
2024-09-23T08:46:52Z
Авокадо дозріває за 10 хвилин: геніальна підказка кулінарного експерта
GlavRed
2024-09-23T08:42:26Z
Місце фінальної битви Наполеона шокувало археологів: що вони виявили
TSN
2024-09-23T08:39:37Z