Дуже часто страви з печінки гірчать через те, що печінка для приготування неправильно підготовлена. Для того, щоб печінка не давала гіркого присмаку, її потрібно добре помити, замочити в молоці.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки зі сливами, спеціями та цибулею.
Інгредієнти:
- 1 велика цибулина
- 100 г вина(50 в цибулю/50 печінка)
- чебрець
- печінка 500-600 г
- 1 ч. л. бальзаміка
- сливи
Спосіб приготування:
1. Поріжте і посмажте цибулю, додайте чебрець і вино.
2. В окремій сковороді посмажте печінку, в кінці додайте вино і готуйте, поки воно не випарується.
3. Викладіть у форму спочатку смажену цибулю, потім смажену печінку, додайте чебрець і накрийте сливами.
Запікайте 30-40 хвилин при 180 градусах (у не розігрітій духовці).
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з печінкою та карамелізованими яблуками
- Бюджетні котлети з курячої печінки
- Теплий салат із печінкою та яблуками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала