З яєць можна готувати дуже смачні, корисні та легкі страви для сніданку та навіть перекусу. Варто відзначити, що у вареному вигляді яйця найкорисніші, але тільки якщо жовток залишається рідким.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже простої та швидкої у приготуванні страви з яєць – японський салат, який можна використовувати для приготування корисного сендвіча.
Інгредієнти:
- майонез або сметана/грецький йогурт
- соус шрирача чи гірчиця, чилі
- сіль, перець
- також можна додати кріп або зелену цибулю
- авокадо
- хліб
- лимонний сік
Спосіб приготування:
1. Відваріть яйця, очистіть і розімніть виделкою. Додайте соус, спеції, перемішайте.
2. Хліб підсмажте, викладіть зверху яєчну суміш, зверху порізаний авокадо і полийте лимонним соком.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Чуррос із яйцями
- Домашній майонез на яйцях
- Салат з перепелиними яйцями та куркою
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала