Булгур є дуже цінним і смачним продуктом, який можна готувати з вершковим маслом, свіжими та мороженими овочами. До того ж, його дуже просто можна приготувати на сковороді.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, ситного та корисного булгуру із замороженими овочами та спеціями.
Інгредієнти:
- заморожений мікс овочів
- вершкове масло
- 1 склянка булгура
- сіль, паприка
- 3 ст. л соєвого соусу
- 3 склянки води
Спосіб приготування:
1. На вершковому маслі обсмажте овочі.
2. Булгур промийте та додайте в овочі, туди ж додайте спеції та соєвий соус, все добре перемішайте.
3. Готуйте під кришкою та на маленькому вогні до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Каша булгур
- Суп із булгуром
- Салат "Табулі" з булгуром
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала