MY.UAНовини
Чи переможе Україна і як працюватиме енергія грошей у майбутньому: інсайти від енергопрактика
Чи переможе Україна і як працюватиме енергія грошей у майбутньому: інсайти від енергопрактика

Чи переможе Україна і як працюватиме енергія грошей у майбутньому: інсайти від енергопрактика

Сьогодні ми поговоримо з Анною Грейс, енергопрактиком та засновницею академії високої свідомості Grace Academy. Анна ділиться своїми знаннями про енергетичні зміни, розповідає, як розвивати інтуїцію, розуміти космічні наміри і реалізувати свій потенціал у процесі трансформації.

 — Анно, зараз багато говорять про Перехід. Розкажіть, будь ласка, про що це?

Перехід — це про можливість для всіх нас стати нарешті щасливими, якщо ми захочемо. Планета Земля тривалий час знаходилась на третьому рівні прояву Всесвіту, жила за певними законами страху, негативних переконань і карми, люди мали передавати у простір вібрацію деструктивної форми. У грудні 2021 року почався перехід у новий прояв — 4D. Всі процеси на планеті стають більш високо вібраційними, а це завжди про почуття, відчування, про четвертий енергоцентр, тобто про любов. Відтепер і в майбутньому всі наші дії, плани, реалізації, бізнеси мають фундаментально базуватись на любові.

Тобто йдеться не лише про базове виживання, а про щось більше. Це питання “Про що я? Чим я хочу ділитися? Що дає мені любов і натхнення?”. Саме про такі зміни йдеться, коли ми говоримо про Перехід у 4D. 

 — Звідки приходить така інформація до вас?

Ми її беремо з ченелінгів, коли інформація передається нам з рівнів високих вібрацій. Тому ми можемо сприймати її за істину.

 — Що таке ченелінг, якщо спробувати розповісти простими словами?

Душа людини проходить багато втілень задля напрацювань певних енергій і втілюється вона не лише на Землі. Душа, яка напрацювала великий спектр енергій та отримала високу частоту вібрації, може бути провідником, який здатен “знімати” й передавати інформацію від вищих сил та джерел вищої свідомості.

І це не челенер такий молодець, а це його душа раніше напрацювала. Тобто ти вже з цим багажем прийшов, тому маєш це нести з позиції цінності.

Раніше інформації про багатомірність людини було дуже мало, тому такі речі, як яснобачення, ясновідчуття, екстрасенсорні можливості чи лікування руками здавались чимось понад. Я скажу, що кожна людина здатна бачити енергополя, відчувати енергію руками. Це не якась магія. Ці можливості, враховуючи, що ми йдемо в перехід, відкриваються багатьом.

 — Яким був ваш шлях до ченеленгу?

Ще в дитинстві у мене були певні прояви, розмови з Янголом, який мене захищав. Сьогодні я розумію, що це не просто фантазії дитини. Янгольська система — це окрема тема, ми про неї можемо довго говорити. Вони завжди поряд із нами і допомагають. Питання, чи ми дозволяємо собі їх відчувати.

У п’ять років у мене був переломний період: я не хотіла жити на цій планеті через переконання, що вона дуже зла. І Янгол мені допомагав, я з ним говорила. Потім були часи, коли кожен рік життя приносив події —  я часто була на межі між життям і переходом. Життя зупинилося, і я насправді так вважала, коли мою маму ховали в мій день народження. Мені було 27 років. І тоді я вирішила, що відтепер цього дня для мене не існує. Я викреслила своє народження з простору. І що відбулось? Простір почав мене знищувати як систему. Врешті настав час, коли я усвідомила, що мені вже не допоможуть лікарі, а отже, я маю допомагати собі сама. 

На той час моїй донечці було два роки. Якось вона підійшла до мене з запитанням: “Мам, ми колись поїдемо в зоопарк?”. Таке просте ніби завдання —  відвести дитину у зоопарк, але я не могла цього дати їй. І тоді у моїй підсвідомості, мабуть, перемкнувся тумблер. Я сказала собі: добре, я обираю лишатись тут і боротися за життя. З цієї миті почався шлях відновлення.

Я вже була не надто придатна до нормального життя (мала низку хвороб, перенесла не одну хіміотерапію), але почала самостійно шукати рішення, яке дасть змогу відвести донечку до зоопарку. Зараз я розумію, що так було заплановано в моєму сценарії життя, оскільки я мала напрацювати певні енергії. Я почала з вивчення системи Тета-хілінгу, де познайомилася з провідником, яка допомогла мені відновитися.  З часом у мене відкрилося яснобачення та інші можливості. І вже я сама допомагала собі і близьким. Життя почало змінюватися. Поступово мені почали подобатись і картинка в дзеркалі, і події, і внутрішній стан.

Ми всі виконуємо свою місію, хочемо цього чи ні. У кожного є той маячок, куди потрібно дійти. І коли ми не хочемо цього бачити, то можуть статися події, які стимулюватимуть і примусять побачити більше.

 — Яка ваша місія зараз?

Моя місія — ділитись тим, що я маю. Мені надходить інформація, і я маю передавати її людям через вібрацію. Головне — вібрація. Вона заходить і м'якенько впливає на те, що має розпакувати в людині.

Є багато провідників, які дають інформацію з голови, і не так багато тих, хто дають вібраційно. І тому сьогодні дуже важливі люди, які саме беруть ось так за руку і проводять до нового життя.

Звучить як казка, але насправді дуже багато людей яким вже некомфортно жити як раніше… Їх потрібно навчити, протранслювати і дати їм відчуття Любові, щоб вони могли наблизити себе до своїх нових можливостей, до своєї багатомірності, до відчуття, що ти здатен любити і змінювати своє життя.

 — Ви сказали, що у вимірі 3D деструктивні енергії були важливими для існування планети, а зараз ми маємо від них відмовитись?

Загалом ми жили у світі деструктивних емоцій, усе мало кармічну основу — кожна людина мала енергетичний борг за колишнє втілення. І його потрібно  віддати. Інакше, ситуації будуть повторюватись і в наступних втіленнях. Тому всі зустрічі з певними людьми, ситуації у світі, країні, житті кожного, які емоційно були важкими, мали кармічний фундамент. Це було необхідним для утримання енергосистеми планети. Зараз планета поступово набирає вищі вібрації, що своєю чергою впливає на внутрішнє бажання людини відчувати більше, любити щиріше.

 — Скільки у нас часу?

Шлях переходу орієнтовно до 2028 року. Але має ще багато чого некомфортного для нас статися на планеті: буде підійматися вода, відбудуться інші екологічно небезпечні процеси, зміни територій країн і навіть континентів, економічні важливі зміни, розпад головних союзів світу і формування нових. Стане нормальним таке явище, як контакт з представниками інших планет і цивілізацій. Попереду насичений і неймовірно важливий час для кожного з нас і для планети в цілому.

 — Чому назріла необхідність переходу?

Старі закони планети перестали бути ресурсними для неї і Всесвіту. Насправді Земля могла бути знищена через ядерну зброю тричі. І війна, яка сьогодні відбувається, теж мала б закінчитися так. Зміни мають бути глобальними, і в першу чергу у свідомості людей. Перехід є експериментальним для планети, але контактери запевняють, що ми в запланованому графіку, — дуже велика кількість людей включається, відкривається до змін і розширення свідомості.

 — Чи  є фізичні або ментальні ознаки, що людина вже переходить? 

Ознаками можуть бути думки, які тихесенько заходять у свідомість. Скажімо, про щось високе: про сенс буття, місію, чим я можу бути корисним для планети, про цінності. Але насправді немає трафарету за яким ми могли б чітко визначити рівень вібрації.

Цінний кожен шлях. Різні душі мають різні завдання. Трійка чи Четвірка — не важливо, енергії працюють у всіх однаково. Але задачі прояву будуть різні.

Слухайте себе. Йдіть за внутрішнім відчуттям. Це головне завдання кожної людини. Якщо відчуваєте, що вам некомфортно там, де ви знаходитеся, не потрібно терпіти… Починайте звертати на себе увагу з позиції цінності. Є голос, який говорить, що ти можеш, — іди за ним.

 — Як навчитися проявляти любов, про яку йдеться у контексті Переходу.  Як зрозуміти, що відчуваєш ту саму безумовну?

Так, якщо говорити про людські почуття, то у нас всіх різні уявлення про любов. Якщо ми говоримо про безумовну любов, то йдеться про неймовірно незалежне почуття. Це такий спокій усередині, коли просто бажаєш добра й відчуваєш неймовірну вдячність. Вона дуже високовібраційна. Кожна людина здатна відчути її, вона в кожного є. Але до цього потрібно прийти.

 — Як її напрацювати?

Любов прийде сама, коли ми будемо займатися своїм полем, своїми вібраціями. Ми можемо це робити під час медитації, оскільки тоді підсвідомість дозволяє розкритись ширше й доторкнутися до відчуттів, які поза страхами і переконаннями. До відчуття безумовності. І якщо тіло доторкнулося до неї хоча б раз, то вміння відчувати уже є. Далі потрібно просто напрацьовувати. 

На це матиме вплив те, як ми харчуємося, як ми думаємо, в якому ми середовищі. Звісно, ми всі живі люди й можемо переживати деструктивні емоції, але якщо навчаєшся приймати як належне всі події, всі негаразди, вчишся довіряти, то починаєш сприймати все не так категорично. І тоді вібрація буде підійматись.

 — Довіра — це про що?

Довіра — це про розуміння, що за процесами, які відбуваються у твоєму житті, стоїть щось більше, ніж просто людський розум, що якщо ти проявляєш любов у зовнішній світ, то він дає її навзаєм.

Вона і про здатність формулювати намір: хай усе  відбудеться найкращим для мене чином. І про контакт із зовнішніми енергопроцесами. Якщо дивитися глибше, то у кожного з нас є куратори — нашу душу хтось веде. Коли відчуваєш любов, внутрішню віру, довіру й транслюєш її, тоді формується певний подієвий ряд, і події реалізуються найкращим чином щодо наміру.

Якщо ж ми формулюємо щось категорично, ставлячи умови, у зовнішньому прояві немає вибору, як допомогти нам. Зворотною стороною віри є его, тобто враження, що ти керуєш, ілюзія контролю.

 — Що ще допоможе підвищити вібрації?

Вібрація — це про закони, які живуть в нашому тілі. Якщо ми хочемо наблизити наші мрії до реалізації, то маємо допомагати собі і, скажімо, виключати низьковібраційні продукти: м'ясо, яйця, молочні продукти, солодке, каву. Хоча щодо кави, то тут усе не настільки категорично. Але якщо ви можете замінити її на какао чи чай, то супер.

Говорячи про харчування, то тут треба щонайперше відчувати, а що я насправді хочу, а не те, що звикли, або що радять інші люди.

Якщо хочемо мати результат, все має бути комплексно. І думки, і ставлення до тіла, і їжа, і енергетичне, інформаційне поле. Все має певну вібрацію. От ви їдете в машині й слухаєте музику, незвертаючи увагу, про що вона. А потім запитуєте у себе, чому у вас такий поганий стан. А там, скажімо, всі пісні про біль, про страждання, переживання. Зараз дуже багато воєнних пісень, які “розповідають” з позиції болю. Цим не потрібно нехтувати, ми не можемо бути не причетними до війни. Але якщо сприймати все з позиції деструктиву, страху, жорстких переконань, то вони починають формувати все це в нашому житті.

 — Як ліпше реагувати на біль?

Ми живі люди. Ми не можемо не реагувати на біль, який зараз нас оточує. Навіть провідники, які знають про системи Всесвіту, теж не можуть її не відчувати. Але у нас є вибір: ми можемо ненавидіти тих, хто це вчинив, а можемо побажати любові тим, кому зараз погано. І це буде зовсім інша вібрація — із прийняття.

Біль — це емоційна воронка. Ніхто зі сторони не зупинить її, тільки ваше бажання вийти з цього стану. Не потрібно уникати це відчуття. Необхідно говорити, що «Так! Мені боляче! Але я прагну відчути свободу і любов» і тримати увагу саме на намірі, а не на відчутті, що зʼїдає. Це дуже важливо!

 — Війна в Україні почалася уже під час Переходу. Чому це сталося?

Перехід — це витіснення старих законів і введення нових. Для того щоб побудувати щось нове, обов'язково потрібно зруйнувати старе. І старе в цьому випадку — кармічна база. Карма є не лише в людини, вона є в території, в держави. Люди, які живуть на певній території, знаходяться там не просто так. І можна сказати, що з нашої території почалися глобальні процеси у світі.

А якщо говорити у проєкції самої планети, то відбувається зачистка, і це вибір душ. Ми всі тут проживаємо те, що маємо прожити. Випадкового немає нічого.

 — Як собі допомогти у цих обставинах?

Керувати емоціями. Обирати не почуття ненависті до агресора, а любов до себе і оточення. Усвідомлювати, попри сильний біль, що агресують недолюблені душі й території. Якби вони були щасливими, то чинили б інакше. Ми не ставимо їм діагнозів, а просто усвідомлюємо, що така поведінка спровокована певним внутрішнім болем цих людей, нації, землі.

Я не закликаю любити агресора, це їхня історія, в них свої кармічні процеси. Я закликаю не випромінювати злобу у зовнішній світ. Адже те, що від нас виходить, те й повертається. Якщо ми любимо нашу країну, наших людей, пишаємось нашими хлопцями, посилаємо любов загиблим воїнам, їхнім матерям, жінкам, наша країна швидше очиститься від агресора. Це працює, навіть якщо ви подумки обіймаєте душею. Ви не уявляєте, наскільки це сильний процес.

Може допомогти ще й усвідомлення, що все, що відбувається, — це прописана програма, вибір душ. А також те, що коли якась душа виходить із тіла і покидає цю Землю, вона не вмирає навіки. Вона живе завжди. І тоді поступово приходить усвідомлення, що насправді не все так категорично важко.

 — Україна переможе?

Я скажу, що переможе любов. Я не можу інакше  говорити, тому що я розумію, який біль живе в людях тут. Я його відчуваю, з простору. Насправді хочеться обійняти кожного, але перемога для кожного своя. Для матері, яка втратила сина, перемоги вже не буде.

Буде так, як має бути найкращим чином для кожного з нас, адже ми живемо прописаний сценарій нашою душею і для кожного з нас це найкращий шлях. Мир у нашій країні однозначно скоро буде.

 — 2024 рік —  кармічний. Що це означає?

Кармічними є всі стосунки на планеті. І ми народжуємося зі сценарієм, умовою якого є необхідність вирівняти енергоборги. Енергії 2024 року максимально піднімають процеси для розвʼязання кармічних стосунків. Вихід людей в 4D енергопростір має на увазі відсутність карми.

 — А потім сценарії вже не будуть такими жорсткими?

А далі людина зможе впливати на свій сценарій на 40%, у цих межах буде вільний вибір стосовно свого життя, з опорою на той фундамент, який ми зараз напрацюємо. Взагалі, якщо будеш працювати над своєю свідомістю, енергетичними процесами, то у тебе не буде “стелі” досягнень. Зможеш взяти будь-який об'єм, висоту, швидкість — будь-що.

 — А як щодо грошей, карʼєри, бізнесу? За якими законами все буде відбуватися у цьому новому вимірі?

Енергія грошей вже сьогодні починає переплітатися з любовʼю. Якщо бізнес не є корисним, екологічним для планети, працює не з позиції насолоди, то поступово буде виходити з ринку. Кошти мають смак, колір, енергію, свою вібрацію. Деструктивні гроші нічого позитивного зрештою не принесуть. Якщо ж насолоду отримуєте і ви, і ті, для кого ви працюєте, то ви будете жити в достатку. Важливо виходити саме з внутрішнього відчуття.

Для студентів, які зараз думають, чим займатися у житті, важливо усвідомити цю необхідність вибирати не з голови, а з позиції “Що я відчуваю?”. Це перше питання, яке ви маєте собі поставити. Другим питанням має бути: “Чим це може бути корисно для людей та планети?”

Бізнес майбутнього — екологічний бізнес. Екологічні міста, біологічне паливо, електроенергія з природних ресурсів. І ніякий ШІ не зможе дати вібрацію людині. Люди вже вибирають речі, які несуть певну енергію.

 — Повернемося до того, як ви особисто реалізуєте свою місію? Які конкретні речі та кроки робите? 

Я проводжу індивідуальні консультації, тілесно-енергетичні практики, коли фізичними діями, простими словами й алгоритмами вчу людей відчувати, розкриваю внутрішні стани і взагалі даю інструменти бути щасливим.

Окрім того, я започаткувала Академію високої свідомості Grace Academy, де люди можуть самостійно або під моїм супроводом отримати первинні знання і занурюватися глибше. Ми вчимося розуміти азбуку життя, опановуємо зцілення, процеси яснобачення, ясновідчуття —  те, що раніше називали надможливостями.

Академія високої свідомості — це, мабуть, і є реалізація втілення на планеті. Коли почалася війна, куратори почали говорити мені, що я маю виходити до людей і давати їм інформацію. Мені, якщо чесно, це не дуже подобалось. Я така дуже матрична була. Люблю красиве життя, мріяти, досягати цих мрій. А тут мені кажуть усе закрити й поринати у “відлетівшу” взагалі тему.

Я зрозуміла, що якщо вже сказали, назад дороги не буде, доведеться робити. Потім прийшло усвідомлення, що потрібно відкрити Академію, це означало сказати в інстаграмі: “Привіт, ми починаємо”. Я не знала, що це буде, але я діяла на довірі, на розумінні, що якщо мене ведуть, мені дадуть все необхідне. Зараз дуже багато ідей і проєктів, багато йде інформації.

Як людина я проходжу свій шлях, і в мене має бути достатньо енергоємності для того, щоб прийняти й трансформувати великий об'єм людей. Академія — не бізнес-проєкт, це саме про зцілення душі, про ключі від особистого щастя.

 — У вас ще є бренд одягу — одягу зі змістом.

Бренд одягу це те, що, я називаю моєю душею. Я з дитинства обожнювала все, що стосується одягу.

Наш одяг не просто якісний, а він несе зміст. Одяг Anna Grace наповнює жінку необхідними їй енергіями. Ми закладаємо енергетичні стани, які наближають жінку до відчуття щастя — це може бути вібрація гармонії чи сексуальності, або впевненості чи будь-якого іншого стану.

Ми плануємо нові капсули такого вібраційно впливового одягу. Це буде крутий продукт, він також відповідає моїй місії. 

Якщо це йде зсередини, проявляється як намір переключити людину на відчуття, кохання, істину, то все, що я роблю буде про це.

Фото Юлія Малік @photo_by_julz

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
В сети показали последнее фото умершего от рака комика Маслякова
Comments UA
2024-09-11T20:45:45Z
Соня Евдокименко поддержала сбежавшего из Украины внука Софии Ротару: "Воскресенье с..."
Знай
2024-09-09T17:51:56Z
"С согласия ФСБ": Кондратюк отреагировал на съемки пропагандистской ленты об армии РФ
Фокус
2024-09-08T13:00:33Z
«Новый сезон-2024»: самые стильные образы российских звезд на фестивале
Marie Claire
2024-09-16T15:25:02Z
Королева Маргрете попала в больницу
Корреспондент
2024-09-20T11:30:03Z
Андрей Бедняков тронул постом благодарности своей 9-летней дочери, которая живет за границей/Из-за войны телеведущий не может быть рядом с Кенией в ее день
Апостроф
2024-09-20T11:06:07Z
Звезда "Лиги смеха" Розовый высмеял окупантов, которые внесли его в российский аналог "Миротворца"
TSN
2024-09-13T09:39:17Z
"Остановите этот абсурд": в ОП отреагировали на фильм россиянки о войне на кинофестивале в Венеции
Фокус
2024-09-06T18:27:39Z
Документальная ложь на TIFF: как роспропаганда промыла мозги Западу
Корреспондент
2024-09-18T15:33:29Z
Астролог назвал дату окончания войны в Украине: ждать осталось недолго
Знай
2024-09-09T01:31:01Z
Запад изменил позицию по ударам вглубь РФ. The Times назвал причину
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T17:27:19Z
Отказ от НАТО и без возврата территорий: соратник Трампа озвучил его “мирный план“
UAToday
2024-09-13T18:03:49Z
Зеленский: Путин и ему подобные могут разделить мир и съесть части как пирог
Европейская правда
2024-09-15T19:03:34Z
Решение центра кибербезопасности: Telegram попал под ограничение
Comments UA
2024-09-20T11:55:16Z
Зеленский раскрыл больше деталей о плане победы: что произойдет с октября по декабрь
Comments UA
2024-09-20T11:54:42Z
"Послам приготовиться?": Безуглая перешла в комитет Рады по внешней политике
Фокус
2024-09-17T20:06:18Z
Семья судьи Апелляционного суда Львовщины Михаила Романюка незаконно завладела виллой в центре Львова, - расследование СМИ
Политека
2024-09-10T17:13:06Z
Россия в ООН заявила, что готова воевать "со всем НАТО"
Корреспондент
2024-09-13T16:48:03Z
Сел на шею: 5 признаков, что вы избаловали своего мужчину
Marie Claire
2024-09-12T12:37:09Z
Котик забатонился: что значит, если пушистик лежит в позе буханочки и стоит ли нервничать из-за этого
Знай
2024-09-20T04:51:57Z
Деруны по-новому для сытного и бюджетного ужина: самый простой рецепт
Обозреватель
2024-09-11T18:11:56Z
Секреты приготовления классической солянки: подробная инструкция
Comments UA
2024-09-13T08:18:52Z
Подойдет к любому гарниру: рецепт грибного соуса со сметаной
Знай
2024-09-20T11:51:10Z
Как заморозить кабачки кружочками, лапшой и на оладьи: лайфхак от диетолога
GlavRed
2024-09-20T09:31:59Z
Почему тыква получается невкусной: не допускайте этих ошибок во время приготовления популярного осеннего продукта
Обозреватель
2024-09-09T02:05:21Z
Как отсутствие отца в детстве влияет на мужчину: 7 последствий
Marie Claire
2024-09-20T07:01:59Z
Гуляш, которые тает во рту: рецепт сытного блюда
Фокус
2024-09-19T17:21:37Z
В Польше объяснили, почему задержали Усика и надели наручники
Известия Киев
2024-09-18T18:15:47Z
Чемпионка России разбила цветочный горошок об голову победительницы Кубка Европы. Фотофакт
Обозреватель
2024-09-11T17:04:24Z
Модель с 17-м размером груди сделала предложение по реваншу Усик – Фьюри
Обозреватель
2024-09-07T15:54:26Z
Украина – Албания: онлайн-трансляция матча Лиги наций
ZN UA
2024-09-06T16:59:33Z
Олимпийская чемпионка Симона Байлз сделала новую татуировку в честь мужа
Фокус
2024-09-20T11:51:44Z
Бой Джошуа и Дюбуа соберет рекордное количество зрителей
Корреспондент
2024-09-20T11:48:42Z
Жена голкипера сборной Украины показал себя в откровенном бикини и "разорвала" Instagram. Фото
Обозреватель
2024-09-15T14:01:03Z
Российские дроны "взорвали" дачу Ломаченко под Одессой. Фото
Обозреватель
2024-09-14T16:19:39Z
"Вот почему это происходит". Ребров не сдержался в эфире после поражения сборной Украины от Албании. Видео
Обозреватель
2024-09-08T06:52:52Z
"Уже через неделю были понятны причины", - эксперт о катастрофе F-16
Новости Украины
2024-09-08T19:27:45Z
Полиция нашла "шутника", взорвавшего страйкбольную гранату в Киеве
Корреспондент
2024-09-11T18:24:39Z
В России заявили о крупнейшем в истории техногенном пожаре на нефтебазе в Ростовской области
Новости Украины
2024-09-06T13:15:42Z
Грозит восемь лет заключения: полиция Киева задержала поджигателей авто ВСУ
Апостроф
2024-09-06T16:16:08Z
В Украине вынесли приговор "кадыровцу" за нападение на психоневрологический интернат в Бородянке
Комсомольская правда
2024-09-20T11:43:08Z
В Подмосковье сгорел очередной крупнейший склад. ВИДЕО
Новости Украины
2024-09-20T10:57:30Z
На территории Сербии и Венгрии из дунайских вод показались обломки нацистских кораблей времен Второй мировой
ZN UA
2024-09-11T15:38:58Z
Россияне ударили по Харькову управляемыми авиабомбами, в городе загорелся пожар - Терехов
ZN UA
2024-09-09T04:25:08Z
Выполнил пуск ракет по Одесщине и пропал с радаров: в сети сообщают об "аварии" российского Су-30СМ над Черным морем
Обозреватель
2024-09-11T15:08:56Z
"Вытаскивать нужно вовремя": Жан Беленюк с огромным аппаратом предлагает украинкам помощь
Знай
2024-09-08T16:51:42Z
В Украине изменится процесс вручения повесток: что известно
Comments UA
2024-09-16T14:06:51Z
20 сентября 2024 года: Астафьев день — что сегодня нельзя делать
Фокус
2024-09-19T21:00:36Z
В Латвии придумали способ обеспечить ВСУ автомобилями: подробности
Хвиля
2024-09-08T14:45:29Z
На Днепропетровщине разоблачили схему закупки некачественной формы военным
Корреспондент
2024-09-20T11:57:45Z
Южноафриканский танк Olifant Mk2 оказался в центре внимания: чем интересна машина
Фокус
2024-09-20T11:36:18Z
Вторая годовщина смерти Елизаветы ІІ: пять интересных фактов о покойной королеве
Фокус
2024-09-08T08:06:29Z
Немецкие истребители сопровождали российские самолеты возле Латвии
Европейская правда
2024-09-13T19:37:07Z
Гороскоп на 14 сентября 2024 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday
2024-09-13T18:03:06Z
Пожиратели энергии: 4 популярных продукта, которые отнимают у организма много сил
Фокус
2024-09-18T16:15:38Z
Как не просыпаться посреди ночи: рекомендации от специалиста
Обозреватель
2024-09-06T17:09:54Z
Три способа обеззараживания: как сделать воду безопасной для питья
Знай
2024-09-08T17:21:08Z
Секрет хорошего самочувствия: почему стоит пить горячую воду каждый день
Comments UA
2024-09-20T11:48:33Z
Не зависит от породы: сколько раз в день кормить собаку - точная цифра
GlavRed
2024-09-20T11:27:40Z
Как удалить плесень со стены в квартире?
Мій Харків
2024-09-20T11:02:26Z
14 скрытых причин лишнего веса
UAToday
2024-09-20T10:15:16Z
Выкидывают то, что не испортилось: ученые объяснили, почему люди так расточительны с продуктами
Фокус
2024-09-20T10:12:42Z
Эта эмоция заставляет нас становиться лучше: главное не переборщить
Знай
2024-09-20T09:51:26Z
Лунный гороскоп на 20 сентября, пятница
Marie Claire
2024-09-19T21:09:36Z
Стерненко показал документы относительно российского гражданства Труханова
Апостроф
2024-09-17T17:03:42Z
Гороскоп на субботу 14 сентября 2024 года
UAToday
2024-09-13T18:03:26Z
Россияне ударили УАБами по Харькову
Корреспондент
2024-09-15T16:13:46Z
Памятник Пушкину в Одессе демонтируют - ОВА
Апостроф
2024-09-20T11:51:22Z
В Киеве семья создала сеть конопляных ферм
Корреспондент
2024-09-20T11:42:28Z
Стало известно, сколько людей сейчас проживает в Харькове
Корреспондент
2024-09-13T11:30:36Z
Российские захватчики атакуют Украину ударными БпЛА: карта тревог
TSN
2024-09-07T21:51:53Z
Сотрудники ТЦК избили мужчину в Харькове: омбудсмен ждет объяснений
Апостроф
2024-09-06T19:33:15Z
Украинским водителям придется заплатить более 50 тысяч гривен: за какое нарушение грозит жесткое наказание
Обозреватель
2024-09-15T16:21:46Z
На аукцион выставили заброшенную коллекцию культовых американских спорткаров
Фокус
2024-09-17T16:42:11Z
Ford снова будет производить авомобили в Индии
Корреспондент
2024-09-14T03:36:24Z
В Украине утвердили возрастные лимиты для водителей: кому нельзя управлять автомобилем
Хвиля
2024-09-09T10:03:40Z
Британская армия впервые представила новый основной боевой танк Challenger 3
Хвиля
2024-09-20T11:27:35Z
Цена $10750 и запас хода 510 км: дебютировал новый электрокроссовер от General Motors
Фокус
2024-09-20T10:36:28Z
Знаменитый американский спорткар 70-х обнаружен брошенным в старом гараже
Фокус
2024-09-20T08:54:02Z
Старая школа: в Киеве засветился последний классический спорткар BMW
Фокус
2024-09-20T08:00:51Z
Всей семьей за покупками: американцы создали электровелик с коляской - 80 км без подзарядки
Знай
2024-09-20T03:51:24Z
"Будут сидеть без света по 16 часов в сутки": эксперт ответил, в каких городах зимой ситуация будет самой тяжелой
TSN
2024-09-08T10:54:08Z
Украина не обращает внимания на Россию и кормит страны по всему миру: Зеленский рассказал, как работает морской зерновой коридор
Обозреватель
2024-09-18T17:41:10Z
Одна из стран ЕС легализовала производство самогона, есть интересный нюанс
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T18:30:54Z
Во вторник отключать свет по графикам не будут, но электричество нужно экономить, - ДТЭК
Комсомольская правда
2024-09-16T15:16:51Z
В Раде предупредили о готовности повысить ключевой налог на потребление украинцев
Comments UA
2024-09-20T11:12:55Z
Экономика Украины выросла по сравнению с прошлым годом
Корреспондент
2024-09-20T10:51:20Z
Р2Р-трейдинг криптовалют: что нужно знать о нем
Comments UA
2024-09-13T11:23:28Z
Украина получила 70 млн евро от Банка развития Совета Европы
Корреспондент
2024-09-06T14:23:55Z
Аграрии сообщили о темпах сбора урожая
Корреспондент
2024-09-14T03:03:16Z
Хоррор Retrieval получит поддержку PlayStation 5 Pro — первый взгляд на версию игры для мощной консоли
GameMag
2024-09-19T03:02:11Z
Появилось изображение коробки PlayStation 5 Pro — без упоминания поддержки 8K
GameMag
2024-09-19T01:32:18Z
Метровый ковер с бородой крадется по морскому дну: странных акул сложно заметить в океане
Фокус
2024-09-20T11:51:19Z
Netflix показала Blood Line: A Rebel Moon Game — игру на основе франшизы «Мятежная луна» Зака Снайдера
GameMag
2024-09-20T11:49:38Z
Процессоры AMD Ryzen AI 300 обходятся производителям ноутбуков вдвое дороже чипов Ryzen 8040
Overclockers
2024-09-20T11:48:54Z
Названы самые долговечные смартфоны 2024 года: Samsung, Asus, OnePlus и другие
Фокус
2024-09-20T11:45:48Z
Жестокая наука. Мать-косатка обучает детеныша ремеслу охоты, истязая птицу в океане
Фокус
2024-09-20T11:21:57Z
Изобретатель создал реактивный катер с солнечными панелями: он похож на НЛО
Фокус
2024-09-20T11:12:47Z
Литиевые аккумуляторы не нужны: ученые создали "расплавленную" батарею на замену
Фокус
2024-09-20T10:30:03Z