/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb504b6f6a66b3b24779c4ab3dca0cb42.jpg)
Малосольна скумбрія за добу: рецепт смачної та пряної риби
Скумбрія – дуже корисна, смачна та проста у приготуванні риба. Готувати її можна по-різному: запікати в духовці з овочами, соусами, а також додавати в салати, робити намазки та маринувати.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної маринованої скумбрії, зі спеціями та лимоном.
Інгредієнти:
- Скумбрія – 4-5 шт.
- Сіль кам'яна або морська (потрібне велике зерно) 850
- Цукор 150
- Цедра лимона із 3 шт.
- Запашний перець 1 ч.л.
- Чорний перець горошком 1 ч. л.
- Лавровий лист 3 шт.
Спосіб приготування:
1. Помийте та видаліть всі нутрощі з риби.
2. Змішайте сіль, перець, цукор та цедру.
3. Натріть рибу і залиште в холодильнику маринуватися на добу.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в духовці з овочами
- Скумбрія в томатному соусі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала