Якщо ви не їсте м'ясо, але хочете на вечерю корисну та ситну страву, ідеальним продуктом для цього буде цвітна капуста. Варто зазначити, що її можна не тільки варити і смажити, а ще смачно готувати в духовці з сиром.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачного стейку з цвітної капусти, з пармезаном та моцарелою.
Інгредієнти:
- Цвітна капуста 1 шт
- Сіль 1 ч.л
- Паприка копчена 1 ч.л
- Коріандр мелений 1 ч.л
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна 6 ст.л
- Сир пармезан 80 г
- Сир моцарелла 160 г
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте завтовшки по 2-2,5 см.
2. У мисці змішайте подрібнений часник, спеції та олію.
3. Змастіть один бік капусти маринадом і паніруйте в тертому пармезані, викладіть пармезаном на пергамент.
4. Змастіть другий бік капусти маринадом і посипте тертою моцарелою.
Готуйте в розігрітій духовці 25 хвилин при 160-170С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат із морської капустою
- Салат із пекінської капусти
- Салат із капусти
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала