З сезонних соковитих яблук можна приготувати не лише шарлотку, але й смачне печиво до чаю. Такий десерт максимально елементарний і займе у вас багато часу. Для затишного сімейного чаювання саме те, що треба.
Ідея приготування елементарного яблучного печива опублікована на сторінці фудблогерки Дарини з ніком recepti dariko в Instgaram. Яблука для виробів потрібно просто почистити і натерти.
Інгредієнти:
- невеликі яблука – 3 шт.
- борошно – 170 г
- цукор – 90 г
- ванільний цукор – 10 г
- вершкове масло – 100 г
- яйце – 1 шт.
- розпушувач – 1 ч.л.
- сіль щіпка
Спосіб приготування:
1. Яблука почистити, натерти на великій тертці.
2. У м’яке вершкове масло додати сіль, цукор та ванільний цукор.
3. Збити до білого кольору.
4. Додати яйце, збити.
5. Змішати борошно та розпушувач.
6. Ввести в тісто, перемішати.
7. Додати натерте яблуко, вимішати.
8. Сформувати мокрою ложкою та руками печиво, викласти на пергамент.
9. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Галета з яблуками
- Булочки з яблуками
- Сирники з яблуками в духовці